24 mrt 2021Evenementen

Hardlopers opgelet: Roermond City Run 2021 gaat door

Roermond

Tegen alle verwachtingen in gaat de Rabobank Roermond City Run dit jaar gewoon door. Wel anders dan anders. 18 april komt helaas te vroeg om het enorme, bruisende evenement met duizenden hardlopers en bezoekers op één dag te laten doorgaan.

Er is een alternatief bedacht om toch het grootste Midden-Limburgse hardloopevent te beleven. Van 18 april tot en met 22 mei kun jij als fanatieke hardloper en Roermond City Run fan jouw beste beentje voorzetten en jouw beste rondje neerzetten op de 5, 10 of 15 kilometer. Jouw persoonlijke record registreer je in de gloednieuwe Roermond City Run app. Je kunt hem gratis downloaden in Google Play Store en App Store.


Met alle corona-ontwikkelingen op dit moment en dus het vooruitzicht dat in het voorjaar nog geen groot hardloopevenement kan plaatsvinden, heeft het bestuur van de Roermond City Run het over een andere boeg gegooid. Want voor het tweede jaar op rij geen City Run is geen optie! 

We hebben dus gezocht naar een alternatief en dat hebben we gevonden. In het lenteweer is het heerlijk om buiten sportief bezig te zijn en een doel voor ogen te hebben. Misschien wil jij wel de spreekwoordelijke stok achter de deur voelen. En vooral mooie routes in en rondom Roermond of daarbuiten (her)ontdekken.

Trek dan je (stoute) hardloopschoenen aan en loop vanaf 18 april waar en wanneer je maar wilt. Schrijf je nu al in, kies jouw afstand en jouw route, upload tot en met 22 mei je beste tijd en doe mee voor het klassement! 

En dan is er nog een tof extraatje: binnenkort is voor onze deelnemers namelijk de enige echte Volg-Jouw-City-Run-Gevoel-route in onze app beschikbaar.

Download meteen de app, check onze socials en volg de Roermond City Run op de voet!

Schrijf je nu in