Kessenich: BastionFestival 2019

Kessenich/ Kinrooi
10 - Aug - 2019 - 11 - Aug - 2019

 

Na het succes van vorig jaar vindt dit jaar voor de tweede keer tijdens het tweede weekend van augustus het Bastionfestival plaats.

De organisatoren hebben weer voor een gevarieerd programma gezorgd, waardoor het voor iedereen, jong en oud, klein en groot, één groot feest wordt!

Voor kinderen wordt een heus kinderdorp voorzien met springkastelen en andere animatie.

Het Bastion in Kessenich is een unieke locatie in deze regio. Met een geweldig uitzicht over het water geeft dit een extra dimensie aan dit feest.

 

 

PRIJZEN

Bastionfestival is 2 dagen feest tegen een democratische prijs.

  • Zaterdag 10 augustus 2019: €10 VVK // €15 kassa

  • Zondag 11 augustus 2019: €15 VVK // €20 kassa

  • Combiticket: €20 VVK // Niet mogelijk aan kassa te kopen.

Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis binnen.

KOOP NU UW TICKET 
 

OPTREDENS

Het Bastionfestival wil op een gevarieerd programma zijn qua muziekstijlen waardoor het voor iedereen één groot feest wordt. Elke 2 weken maken we via Facebook een nieuwe artiest bekend.

 

VOOR JONG EN OUD

Een dagje uit voor het hele gezin. Dat is wat we met het Bastionfestival willen bereiken. Jong en oud zullen zich kunnen amuseren op dit festival. Voor kinderen voorzien we een heus kinderdorp met springkastelen en andere animatie.
Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis binnen.

 

UNIEKE LOCATIE

Het pas geopende Bastion in Kessenich is een unieke locatie in deze regio. Met een geweldig uitzicht over het water geeft dit een extra dimensie aan dit feest.

TICKETS KOPEN Koop nu uw tickets zonder de deur uit te moeten gaan via onze beveiligde online ticketshop. ONLINE TICKETS KOPEN Of bij de lokale handelaar: Bakkerij de Molensteen - Venlosesteenweg 374, 3640 KinrooiCafé Bert'us - Schoorstraat 12, 3640 Kessenich Bij Rooske - Bosstraat 22, 3680 Maaseik Kuva Drankenhal - Venlosesteenweg 115, 3640 Kinrooi Het Krantje - Scholtisplein 12, 3680 Neeroeteren Press & Paper Clips - Kloosterstraat 2, 3640 Kinrooi Krantenshop Verkissen - Europalaan 58, 3650 Dilsen Stokkem KBC Molenbeersel - Kinrooi - Weertersteenweg 350, 3640 Kinrooi Krantenshop C&G - Witte Torenwal 21, 3960 Bree

Consumpties

Consumpties zullen op het festival verkocht worden aan €2,5 per stuk. Tijdens de VVK is het al mogelijk om je drankbonnen goedkoper aan te kopen. ONLINE TICKETS KOPEN 

ROLSTOELGEBRUIKERS

Het volledige festivalterrein is rolstoelvriendelijk. Wil je gebruik maken van een speciale parking dichtbij de inkom, neem contact met ons op via info@bastionfestival.be.

VORIGE EDITIE Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie.