Muzikale avonturiers en liefhebbers van speciaal biertjes kunnen weer naar Wessem!

het festivalterrein aan de Oude Thornerweg Wessem
6 - Jul - 2019 - 7 - Jul - 2019

Zaterdag 6 juli starten we met WessummerBreeze, hét festival voor muziekliefhebbers staat na een jaartje afwezigheid weer op de festivalkalender. Acht bands spelen op het festivalterrein aan de Oude Thornerweg.

Entree is volledig gratis.

Het speciaal bierfestival WessummerBeers

Na deze dag voor de oortjes, maken we plek voor de smaakpupillen, op zondag 7 juli vindt namelijk het speciaal bierfestival WessummerBeers plaats. Diverse regionale bierbrouwerijen stellen hun topproducten voor. Naast deze weelde aan muziek en speciaal biertjes, staan er beide dagen ook diverse foodtruck op het festival terrein

Muziekliefhebbers waren er niet gerust op toen bekend werd dat WessummerBreeze er een jaartje tussenuit ging. Al jaren geroemd vanwege de dwarse, maar altijd verassende programmering was WessummerBreeze voor vele bezoekers een echt ontdekkingsfestival.

Met iets minder bands dan vorige edities, gaat de organisatie

met één tentpodium voor de intieme live-ervaring dit jaar.

En wie weet is een van die acht bands wel jouw ontdekking van 2019.

Na een succesvolle eerste editie zal op zondag wederom het speciale bierfestival WessummerBeers plaatsvinden. Diverse (regionale) bierbrouwerijen stellen dan hun brouwsels voor en zijn bereid dit met een gepassioneerd gesprek toe te lichten.

Wat WessummerBeers onderscheidt van andere bier festivals is dat er ook oog is voor muzikaliteit. Vier bands zullen van zich laten horen, te zijn: B.A.R.R, O’llainnis, Lörk en de topformatie BloYaTop