Ga in gesprek met de burgemeester en wethouders!

Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 in Weert.
17 - Sep - 2018 - 19:30 - 17 - Sep - 2018 - 21:15

 

De eerste 100 dagen van het nieuwe college van burgemeester & wethouders zitten er op. In deze nieuwe raadsperiode wordt gewerkt aan het programma ‘Weert koerst op verbinding’. De Weerter bestuurders willen aan inwoners uitleggen waar ze mee bezig zijn en horen wat er leeft. Daarom organiseert de gemeente Weert op 17 september hiervoor een gespreksavond. Daarbij bent u welkom!

Eerste 100 dagen college

Om de verbinding met de inwoners van Weert te zoeken, vindt op maandagavond 17 september die avond plaats. Dit onder de titel ‘Samen werken aan Weert’.

 

 Om te horen wat er leeft in de gemeente, praten burgemeester Jos Heijmans en de wethouders Geert Gabriëls, Martijn van den Heuvel, Wendy van Eijk, Paul Sterk en Tessa Geelen die avond met inwoners.

Daarnaast wil het nieuwe college het programma ‘Weert koerst op verbinding’ presenteren aan inwoners, organisaties en bedrijven van Weert. Dat doen zij ook op deze avond.

Gespreksrondes

Na een kopje koffie of thee vertellen de Weerter bestuurders kort over de onderwerpen waar zij zich mee bezig houden. Wilt u de burgemeester of een wethouder een vraag stellen? Met hen praten over een idee?

Vertellen wat u als inwoner bezighoudt? Of gewoon kennismaken? Dat kan tijdens deze avond.

Iedere bestuurder heeft een eigen tafel waar de onderwerpen die hem/haar aangaan centraal staan.

Tijdens de gespreksavond zijn er drie rondes, waarin inwoners aan kunnen sluiten bij de tafels van de burgemeester en de wethouders. Na iedere ronde wordt er gewisseld, zodat u de kans krijgt om met meerdere bestuurders te praten. Er wordt geen verdeling gemaakt, u bent vrij om te kiezen met wie u wil praten.

 

Uitnodiging

Alle inwoners van de gemeente Weert zijn uitgenodigd voor deze gespreksavond. Opgeven is niet nodig. Op 17 september bent u vanaf 19.00 uur welkom in het Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 in Weert. De gespreksavond begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.15 uur.