Overheid

Nieuw speelruimteplan: Geef uw mening

Leudal

ls Gemeente Leudal zijn we continu bezig met het verbeteren van onze leefomgeving. We gaan daarom een nieuw plan opstellen voor de speelruimtes. In dit plan staan de aandachtspunten waar we ons op gaan richten de komende jaren. 

Wat houdt het plan in? Het nieuwe speelruimteplan is opgebouwd rond enkele aandachtspunten die we de komende jaren willen aanpakken en bestaan uit de volgende punten: 

  1. Inrichten en versterken van centrale speelplekken.
  2. Goede participatie om de betrokkenheid van de bewoners te vergroten.
  3. Een divers speelaanbod in elk dorp
  4. Verder vergroenen van de speelruimte
  5. Een goed en divers sportaanbod bieden
  6. Speelruimte is openbaar

Kijk voor meer informatie over de aandachtpunten op de pagina Speelruimteplan Leudal.

https://www.leudal.nl/speelruimteplan-leudal

Uw mening telt! We horen graag wat u vindt van onze aandachtspunten en wat u verder belangrijk vindt om goed buiten te kunnen spelen en bewegen in uw dorp. Daarom hebben we een vragenlijst gemaakt. Met uw antwoorden kunnen we het speelruimteplan verbeteren. De vragenlijst kunt u invullen tot en met 27 augustus.

U vindt de vragenlijst op:  https://buitenkanskaart.nl/survey/leudal/

Hoe wordt u op de hoogte gehouden? Als we de resultaten van de vragenlijst verwerkt hebben, delen we deze met u op onze website. Ook het speelruimteplan komt hier te staan als deze af is.

Samen bouwen aan een speelse toekomst Gemeente Leudal nodigt u uit om deel te nemen aan de vragenlijst en uw stem te laten horen. Samen zorgen we ervoor dat buiten spelen en bewegen in Gemeente Leudal nog leuker, diverser en toegankelijker wordt.