Rabobank organiseert 20 november ClubQuiz

20 - Nov - 2020 - 20:00 - 20 - Nov - 2020 - 23:00

Vrijdag 20 november wordt ‘De grote ClubQuiz georganiseerd voor de vele vrijwilligers en leden van de verenigingen in het Leudalse en Maasgouwse deel van het werkgebied van Rabobank Peel, Maas en Leudal. De ClubQuiz wordt een combinatie van een online uitzending, pubquiz en challenges door verenigingsvrijwilligers. De ClubQuiz wordt via livestream uitgezonden. Je kunt dus vanuit je eigen huiskamer meedoen.

 

Met Rabo ClubSupport doneert Rabobank Peel, Maas en Leudal € 200.000,- aan het verenigingsleven in de gemeenten Peel en Maas, Leudal en Maasgouw. Door Corona zagen we het verenigingsleven gedeeltelijk stilvallen en in het verlengde daarvan zie je dat steeds meer mensen hun club, hobby en medevrijwilligers missen. Met dit initiatief wil Rabobank niet alleen de bedragen van Rabo ClubSupport bekendmaken maar ook de vrijwilligers en leden van de verenigingen een leuke avond bezorgen.

 

Nomineer je clubheld!

Voor de ClubQuiz worden een aantal ludieke challenges georganiseerd tussen de échte verenigingshelden. Daarvoor is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de uitdaging aan durven te gaan. Kandidaten kunnen tot 1 november worden aangedragen.

 

Plezier, kennis en geld centraal

De ClubQuiz zorgt voor een avondje ontspanning en plezier. Naast een pubquiz maken ook ludieke challenges onderdeel uit van het programma. Bovendien maakt Rabobank Peel, Maas en Leudal de bedragen van Rabo ClubSupport bekend tijdens ClubQuiz. Dus reserveer 20 november vanaf 20.00 uur niet alleen in je eigen agenda maar ook in die van je vrienden, familie en clubgenoten. Stel een team samen en doe mee. Thuis vanaf je eigen bank! Volg hierbij altijd de actuele Coronaregels.

 

Inschrijven voor deelname

Teams die willen deelnemen aan de ClubQuiz kunnen zich tot en met 15 november via www.rabo.nl/pml/clubsupport2020 inschrijven.