5 apr 2022Advertorial

Een exotische plantenwereld in Ospel

Waatskamp 150, 6035 BV Ospel

Nederland wordt steeds exotischer. En dan bedoelen we niet door de klimaatverandering. Maar op de plek waar we binnenkort weer steeds meer tijd doorbrengen, in onze tuin, komen we lang niet alleen planten van eigen bodem tegen. Nergens in dit land kun je op dit gebied zo’n groot en divers aanbod vinden, dan op een plek waar je dat misschien niet zo gauw zou verwachten: aan Waatskamp 150 in Ospel...

Aloë, cactussen, agaves, palmen, tillandsia en andere buitenplanten en succulenten. Pardon, succulenten? Will van Eck moet er een beetje mee lachen. ‘Je bent niet de eerste hoor, die ik dat moet uitleggen. Succulenten is eigenlijk de verzamelnaam van planten die tegen droogte kunnen, waaronder vetplanten, cactussen, aloë en agave.’ Die zijn in Ospel inderdaad te zien zo ver het oog reikt.

 

Plantencentrum Ospel verkoopt bijzondere planten en kweekt daarnaast unieke soorten waar menige plantenliefhebber van ver voor komen. Echt, sterke planten, die de tijd hebben gekregen om te groeien. Zodra ze volgroeid zijn om verkocht te worden, ben je verzekerd van een mooie en unieke planten!

 

Er zijn meer dan 7000 soorten planten te vinden bij Plantencentrum Ospel. Buiten het brede assortiment aan exotische planten heeft Plantencentrum Ospel natuurlijk ook een breed assortiment aan buitenplanten, heesters, palmen, fruitbomen, olijfbomen en kamerplanten.

Hiermee ben je verzeker van, dat Plantencentrum Ospel, een geweldig aanbod aan planten heeft in hun assortiment.

 

Om zich te kunnen onderscheiden van andere planten-/tuincentrum, wordt er door Will en Hanny van Eck steeds op zoek gegaan naar bijzondere en unieke planten die niemand in hun assortiment heeft.

En daarom met geen ander planten-/tuincentrum kunt vergelijken. Rondlopen door de kassen en op het buitenterrein is een ware belevingstocht voor de echte plantenliefhebbers. Menige bezoeker is verrast door het ruime aanbod in het assortiment.

 

 

Plantenmarkt
Het is voor de 4de keer dat Plantencentrum Ospel op zondag 10 april a.s. een unieke en bijzondere plantenmarkt organiseert. Deze unieke Plantenmarkt is voor iedere liefhebbers van planten, cactussen, vetplanten en andere exotische planten vrij toegankelijk. Door het ruime aanbod van een diversiteit aan standhouders uit Nederland, België en Duitsland komen de bezoekers uit alle windstreken.

 

Contact
Plantencentrum Ospel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.