Al ruim 25 jaar Dartclub Aldenghoor Doet u ook mee?

Trefcentrum Aldenghoor Kasteellaan 7A Haelen

Met meerdere teams, spelen talloze spelers hun potje(s) darts. In competitieverband spelen ze ieder seizoen spelen op vrijdagavond hun thuiswedstrijden bij Trefcentrum Aldenghoor en uitwedstrijden in cafe's in de regio Roermond. Dit via de Roermondse Winteravond Darts Competitie. 

En dat al ruim 25 jaar.

Iedere avond worden er 10 potjes darts gespeeld die samen 1 wedstrijd en afhankelijk in welke klasse er gespeeld wordt is dit een potje 501 Best of 3, 5 of 7.

De teams bestaan uit minimaal 6 spelers, man of vrouw (evt. gemengd) en de competitie bestaat uit 10 teams, die uit en thuis tegen elkaar spelen. De wedstrijdavonden zijn altijd op vrijdagavond en starten omstreeks 20.30 uur tot ongeveer  23.00 á 0.00 uur.

De leden van DC Aldenghoor variëren in leeftijd van 16 t/m 60+. en vele leden zijn al jaren lid. Één keer per jaar is er een onderling toernooi, de clubkampioenschappen en uiteraard wordt  er een gezellige feestdag / avond georganiseerd. 

De contributie bedraagt € 50,00 per jaar (hierin zit ook al de bijdrage voor de feestdag van de club en de bond) voor spelende leden en € 25,-- voor niet spelende leden (incl deelname aan feestdag van de club).

Met hoeveel leden en teams gaan wij dan beginnen? Wij zoeken nog leden om onze vereniging te versterken. Lijkt het jou leuk om op vrijdagavond in teamverband competitie te gaan spelen? Meld je dan bij ons aan om te kijken wat mogelijk is.

Dit kan via de e-mail: Dc.aldenghoor@gmail.com