Beleef de kerstsfeer in Thorn

Historische kern van Thorn
11 - Dec - 2022 - 11:00 - 11 - Dec - 2022 - 17:00

Het witte stadje Thorn is dit jaar voor de 27e keer decor voor een romantische kerstsfeer.

Op zondag 11 december zal van 11.00 uur tot 17.00 uur de traditionele Kerstmarkt plaats vinden, dit jaar geheel binnen de sfeervol aangeklede historische kern van het witte stadje.

De Kerstmarkt in Thorn is de laatste 26 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest sfeervolle in Midden-Limburg. 

In de circa 70 stands kan de bezoeker kiezen uit een uitgebreid assortiment kerstdecoraties, handgemaakte kunstwerken en sieraden, antiek, luxe kerstcadeaus, tuindecoraties en nog veel meer.

Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels en overheerlijke oliebollen.

Er zal sfeervolle muziek klinken en het koor "Equal Voices" neemt u mee terug naar de tijd van Dickens en Scrooge in de straten van Thorn.

De kerstmarktbezoeker kan van 13.00 - 17.00 uur binnenlopen in de prachtige Abdijkerk van Thorn en genieten van een gevarieerde reeks ensembles onder de titel “Abdijconcertino’s”.

Deze miniconcerten zijn al jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de Kerstmarkt in Thorn.

Het concertprogramma deze middag is doorlopend en u kunt het op elk moment binnen komen luisteren en genieten, zolang u zelf wilt.

De entree voor de kerstmarkt is € 3,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis).
U kunt vanuit de kerk (en vice versa) de paardentram nemen richting Parc Maasresidence Thorn waar een heuse schaatsbaan is aangelegd! Zo kunt u een bezoek aan de kerstmarkt afwisselen met een beetje schaatspret voor het hele gezin.


Kijk voor meer informatie op www.kerstmarktthorn.nl, dan wilt u een witte Kerst in Thorn op zondag 11 december vast niet mislopen!