12 sep 2023

Bibliocenter organiseert wandelingen in Weert tijdens de Week tegen Eenzaamheid

Weert

Bibliocenter Weert nodigt iedereen uit om deel te nemen aan gezellige wandelingen als onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid, die plaatsvindt van 28 september tot en met 4 oktober.

Deze speciale week staat in het teken van ontmoeting en verbinding. Deelname is gratis, en aanmelden is niet nodig.

Samen naar de kermis! - 26 september om 13.30 uur en om 19.30 uur


De populaire Weerter kermis staat voor de deur. Wandel mee op 26 september om 13.30 uur en om 19.30 uur. Sluit je aan bij deze gezellige Kermiswandeling en geniet samen met anderen van de attracties en de geweldige sfeer van de Weerter kermis.

Deze wandeling is bedoeld voor iedereen die graag in goed gezelschap een rondje over de kermis wil maken en wil genieten van de lichten, geluiden, draaimolens, heerlijke geuren van eetkraampjes en de gezellige sfeer van de kermis. Kom gezellig binnen vanaf 13:00 uur of 19.00 uur bij de KoffieBoekerij in de bibliotheek.

Er staat een kopje koffie of thee klaar. De wandeling begint een half uur later en duurt ongeveer 2 uur. Tijdens de middagwandeling is er een rustige periode op de kermis tot 14.30 uur, zonder harde muziek en felle lichten. De Kermiswandeling wordt georganiseerd door Punt Welzijn en Bibliocenter.

Taalwandeling langs de grachten in Weert - 29 september om 09.30 uur


Ben je geïnteresseerd in het leren van de Nederlandse taal en de geschiedenis van Weert? Doe dan mee aan onze grachtenwandeling tijdens het Taalcafé op 29 september om 09.30 uur. Tijdens deze wandeling voorzien we je van informatie, verkennen we samen Weert, en voeren we leuke opdrachten uit.

Alles wordt in eenvoudig Nederlands gedaan, zodat iedereen kan deelnemen. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Wil je meewandelen? We vertrekken om 09.30 uur vanuit de bibliotheek in Weert en sluiten af met een heerlijk kopje koffie of thee in De Koffieboekrij. Aanmelden is niet nodig.