20 nov 2019

DiaNico vraagt uw hulp!

Leudal

DiaNico is een werkgroep van vrijwilligers die mensen uit de gemeente Leudal en binnen cluster Tabor twee wekelijks helpen door het samenstellen van een voedselpakket. Dit blijkt hard nodig in onze omgeving!

Ons uitgifte punt is in de kerk van Baexem gevestigd. Op dit moment helpen wij 10 gezinnen door ze af en toe iets extra’s te geven in de vorm van eten en drinken.

Wij van werkgroep DiaNico vragen uw aandacht voor het volgende:

Nu de dagen langzaam langer worden en de feestdagen voor de deur staan, willen wij heel graag onze gezinnen in nood eens extra verwennen.

In  de komende adventtijd (vanaf 30 november) zullen in de kerken van Heythuysen, Grathem, Kelpen-Oler en Leveroy de voedselmanden klaarstaan. In Baexem staat deze bij Spar Synco.

Wij zijn heel blij met alle producten die hierin gedaan worden! Denk vooral aan (houdbare) melk, koffie, groenten, soep, koekjes, fruit in blik, sauzen en dergelijke. Ook verzorgingsproducten zijn heel erg welkom. En dan vooral wc papier, keukenrol, poetsmiddelen en wasmiddel.

Nu we richting sinterklaas en kerstmis gaan, zou het ook heel fijn zijn als we de gezinnen (en dan met name de kinderen) iets extra’s kunnen geven wat past bij deze tijd van het jaar. U kunt dus ten alle tijden producten afgeven in één van de kerken, bij Spar Synco of op het parochiebureau van Heythuysen.

Via onze Facebook pagina of ons mailadres werkgroepdianico@gmail.com kunt u ons altijd bereiken. We komen de producten ook graag bij u ophalen als het qua vervoer lastig voor u is. Wij hopen dat u ons gaat helpen om samen zoveel mogelijk mensen te verblijden en te ondersteunen!