Gratis beweegprogramma 'Positief Gezond in Leudal'

Anytime in Dorpstraat 13 Heythuysen
13 - Mar - 2023 - 26 - May - 2023

Dat sporten en bewegen gezond is, zal voor niemand een verrassing zijn. Iedereen weet dat sporten er bijvoorbeeld aan bijdraagt dat uw lichaamsgewicht op een gezond niveau blijft en dat het ervoor zorgt dat u beter in uw vel zit.

Toch kan het lastig zijn om (meer) in beweging te komen. Dit kan komen door gebrek aan vervoer of financiële middelen, maar ook door een onzeker gevoel over het beweegniveau.

Bent u 50 jaar of ouder en vindt u het ook lastig om (meer) te sporten of bewegen? Neem dan deel aan een gratis 10-weeks beweegprogramma.

Onder begeleiding van een beweegcoach komt u een keer per week, samen met andere deelnemers, in beweging. Het beweegmoment bestaat uit een warming-up, circuittraining (gebaseerd op kracht,  uithoudingsvermogen, coördinatie en balans), een beweegspel en cooling down. Iedereen kan hieraan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Aan het einde van elk gezamenlijke beweegmoment ontvangt u huiswerkoefeningen mee met als doel om ook zelfstandig meer te bewegen in het dagelijks leven.

Na 10 weken bekijkt de beweegcoach samen met u de mogelijkheden om aan te sluiten bij het reguliere sport- en beweegaanbod in de buurt, om ervoor te zorgen dat u ook na deze 10 weken structureel blijft bewegen. Beweegcoach Matti van den Elzen helpt u graag op weg naar een positief, gezond en gelukkig leven met de inzet van bewegen als middel.

 

Groep 1:

  • Elke maandag vanaf 13 maart tot en met 22 mei (m.u.v. Paasmaandag 10 april)
  • Locatie Anytime in Heythuysen (Dorpstraat 13)
  • 18:30 – 19:30 uur

 

Groep 2:

  • Elke vrijdag vanaf 17 maart tot en met 26 mei (m.u.v. 28 april)
  • Locatie Anytime in Heythuysen (Dorpstraat 13)
  • 10:30-11:30 uur

 

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen per groep. Wilt u zich opgeven? Of wilt u meer weten over de het programma? Neem dan contact op met beweegcoach Matti via matti@negen.nl of 06 28151793