Veelgestelde vragen en antwoorden over datadiefstal

Hier vindt u veelgestelde vragen en de antwoorden over de datadiefstal die recent heeft plaatsgevonden uit de systemen van de GGD. U kunt uw vraag vinden door te navigeren via de linker kolom.

We kunnen ons voorstellen dat de datadiefstal vragen oproept en mogelijk uw vertrouwen in ons heeft geschaad. Dit vinden wij heel erg. We willen u zo goed mogelijk informeren en daarom vullen wij deze veelgestelde vragen steeds aan met nieuwe informatie.

Er loopt op dit moment een politieonderzoek, waardoor we nog niet precies weten hoe groot de datadiefstal is. Ook mogen we bepaalde details nog niet delen, omdat dit mogelijk het onderzoek in gevaar brengt.

Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Bel dan met ons speciale nummer: 085-1308226, elke dag bereikbaar van 9:00 uur tot 21:00 uur. Dit telefoonnummer kunt u bellen als u vragen heeft over de datadiefstal. Wij kunnen nog geen antwoord geven op de vraag of het ook om uw gegevens ging, aangezien op dit moment nog een politieonderzoek loopt. Als dit wel het geval is, dan wordt u hierover geïnformeerd.

 

 

GGD en haar data – Hoe zit het echt? Een repliek

https://ggdghor.nl/actueel-bericht/ggd-en-haar-data-hoe-zit-het-echt-een-repliek/