Hot Summer Night in Beegden als afsluiting van de vakantie

Gemeentepark Beegden
3 - Sep - 2022 - 16:30 - 4 - Sep - 2022 - 01:00

‘Hot Summer Night’. De naam zegt het al: het wordt een spetterende namiddag en avond waarmee de zomervakantie wordt afgesloten. Voor de kids is er een springkussen en organiseren we verschillende workshops. Uiteraard staan er weer enkele foodtrucks, schenken we verfrissende drankjes en is er aan entertainment geen gebrek.

Om 16.30 uur trappen we af met DJ Cropy die deze namiddag in stijl zijn muziek zal laten horen. Het maakt hem niet uit welk genre hij moet draaien, van house tot soul en hiphop/r&b, hij zorgt er sowieso voor dat de dansvloer vol staat en vol blijft!

Om 20.00 uur treedt vervolgens de bekende Coverband Da Vinci op. Da Vinci brengt niet alleen de rock-, pop- en discoklassiekers, maar neemt je mee op een muzikale reis langs alle muziekstijlen met artiesten zoals Barry White, Tina Turner, Bruce Springsteen, Marco Borsato en Total Touch. Meer? Dans mee op nummers van Kiki Dee, Mr Mister, Van Halen, Dolly Parton, Stevie Wonder, Pink, Eurythmics, Phil Collins, Pat Benatar en vele, vele anderen.

De band kenmerkt zich door veel medleys ten gehore te brengen, wat resulteert in een constante flow van beat en muziek. Dit levert een muzikale competitie op de dansvloer die de feestvreugde verhoogt!

‘Hot Summer Night’ vindt plaats in het Park aan de Kruisstraat te Beegden dat geheel in stijl zal worden aangekleed zoals bekend van de vorige Local Market edities!

Loop gewoon het park in. Single, met vrienden of familie: de entree is gratis!