Oet in Buggenum

De Roffert Buggenum
27 - Nov - 2022 - 11:00 - 27 - Nov - 2022 - 16:00

Oetinbuggenum is ontstaan door een aantal ondernemende vrouwen uit Buggenum die met elkaar in verschillende samenstellingen leuke evenementen organiseren. Het is begonnen met de Ladies Night afgelopen juli die trouwens binnenkort weer een vervolg krijgt. Vrij snel daarna is het plan opgevat om een braderie te organiseren gericht op Sint en kerst.

Als datum is 27 november gekozen, nog net voor Sinterklaas en ruim voor Kerstmis. En tegelijkertijd met de jaarlijkse vogelshow. De Roffert is tenslotte groot genoeg.

Oetinbuggenum is meteen begonnen met het zoeken naar standhouders. De organisatie zelf zijn de eerste standhouders, met beauty, kleding en likeuren. Daarna is gezocht in eigen kennissenkring, viavia in Buggenum en daarna ook daarbuiten. En mensen hebben ook zichzelf aangemeld.

Aanmelden kan nog steeds, een tafel kost €15,-. Aanmelding loopt via de Roffert.

 

Echt een ouderwets gezellig dagje uit!

De braderie biedt een zeer gevarieerd aanbod, van beauty en mode, van food en drinks, van kunst en hobby tot tentoonstelling en muziek.

Ook de muziek komt van eigen bodem, vanaf 14 uur treedt Berny Cox, 22 jaar en getogen in Buggenum, op met een repertoire van liedjes uit de jaren 70, 80 en 90. Hij zingt en begeleidt zichzelf op gitaar.

 

De braderie is van 11 tot 16 uur en de entree is gratis.

Kleine voetnoot: helaas kan de vogelshow niet doorgaan in verband het vervoersverbod vanwege de vogelgriep.