Op vrijdag 1 juli organiseren SO de Widdonckschool & VSO de Ortolaan uit Heibloem de eerste editie van het “ZiZo festival”!

Meijelseweg 2, 6089 ND Heibloem.
1 - Jul - 2022 - 13:45 - 1 - Jul - 2022 - 22:00

Het is bijna zo ver!!! Op vrijdag 1 juli organiseren SO de Widdonckschool & VSO de Ortolaan uit Heibloem de eerste editie van het “ZiZo festival”! Kom, kijk en doe mee....!

Het programma is zo goed als rond...wat dachten jullie van de openingsact Bennie & de Beuzelband en een podium waar de gehele dag livemuziek te horen/zien is van DJ Isis, Fever of Live, verschillende jamsessies en als afsluiter "Hoondervel" bekend van Carnavals-krakers als Groete oet de fieësttent en De klink van de kroeg.

Workshops.


Daarnaast hebben we een aantal workshops voor jong & oud. Freerunning, karate, capoeira dans, salsa dansen, film maken, tassen maken, pannavoetbal, schilderen en nog veel meer. 


Er is een kinderhoek met circusattributen en begeleiding, springkussens, spellen, we hebben een "galeriehoek"...en natuurlijk is er voldoende aan hapjes & drankjes.
De leerlingen van SO en VSO hebben al een aantal activiteiten ondernomen om een leuk festival neer te zetten, klik maar eens 
hier.

Het ZiZo festival zal beginnen om 13:45 en eindigt om 22:00, de toegang tot het festival is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.
Dus eigenlijk is er altijd wel een goede reden om ons eerste festival te bezoeken! We hopen dat het weer ons meezit en dat we veel bezoekers mogen ontvangen!

Festivalterrein:
Meijelseweg 2, 6089 ND Heibloem.


Voor meer informatie kijk op www.zizi-festival.nl


Kom, kijk en doe mee!

Tot snel! Tot ZiZo!