Op zoek naar een nieuwe baan?    Bibliocenter helpt werkzoekenden op weg

Wilhelminasingel 250 Weert
18 - Dec - 2019 - 09:30 - 18 - Dec - 2019 - 11:30

Ben je op zoek naar een volgende baan en kun je daarbij misschien wat hulp gebruiken? Of wil je juist anderen daarbij helpen? Bibliocenter Weert biedt een maandelijkse ‘Walk & Talk’ aan, dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden.

Elke derde woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur is in de bibliotheek in Weert de maandelijkse ‘Walk & Talk'. Praat met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten, wissel je verhaal uit, leer van elkaars ervaringen. Deelname is gratis. Wel vragen we om je van tevoren aan te melden op www.bibliocenter.nl. Adres: Wilhelminasingel 250 Weert.

Elke ‘Walk &Talk’ staat in het teken van een thema. De komende ‘Walk & Talk’ op 18 december heeft als thema ‘Wisselen van beroep? Hoe dan?’ door Daniëlle Bax, loopbaancoach.Inloopspreekuur

Ook is er maandelijks op vrijdag een open inloopspreekuur over loopbaanbegeleiding bij Bibliocenter Weert. Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Misschien benut je je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven en is het tijd voor verandering? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens dit gratis spreekuur is Monique Christophe of Myra Fens als coach aanwezig voor advies.

Het komende spreekuur vindt plaats op 20 december van 10.00 tot 11.00 uur. Je bent van harte welkom!