Opening Expositie : Perceptions Fluorescent

Koppelstraat 24 Roggel
8 - Oct - 2023 - 13:00 - 7 - Jan - 2024 - 17:00

Perceptiën fluorescent XL

Opening Expositie is op zondag 8 oktober 13.00 uur bij No Art Fashion te Roggel.

De populaire overtuiging is dat blacklight witte kleuren doen opvallen. Hoewel dit gebeurt en het een verschijnsel is dat bijna iedereen wel eens heeft gezien, bijvoorbeeld in een discotheek, accentueert dit licht in feite fluorescerende kleuren en materialen

Werner Klompen, kunstenaar geboren te Roggel werkt al sinds ruim 30 jaar met het medium Uv-licht. Hij heeft een totale ruimte met lichtgevend werk ingericht en zo een gesammtkunstwerk gecreëerd met dit middel. De ruimte zal bestaan uit Schilderijen, installatie en objecten.

Tevens zal hij een schilderij tonen waarvan hij zelf niet weet hoe het resultaat in werking tot stand is gekomen. Bij dit schilderij is de aandoening in diepte dimensioneel sensationeel. Deze kunstenaar woonachtig in Leudal heeft o.a. als arbeidsveld grafiek, tekenen, schilderen performance... Waar de werking van ultraviolette straling slechts een tak van sport in is. Hij heeft zowel in binnen en buitenland geëxposeerd. Hij is de oprichter van project-galerie No Art Fashion en maakt deel uit van de volgende collectieven; Wanted Candy, The dead sex universe en CouB.

Zo laat U verleiden door gewaarwording en gevoel zodat U een indruk heeft van het instrument Black-Light als communicatiekanaal.

Wees welkom en kom naar deze tentoonstelling kijken (aanrader!!!). De entree is gratis.

Expositie Perceptiën Fluorescent XL: zondag 8 oktober t/m 7 januari 2024 iedere zondagmiddag van 13.00 t/m 17.00 te bekijken of op afspraak

No Art Fashion Koppelstraat 24 Roggel.