Toneelgroep Spelenderwijs speelt: Moord biej de Mäöle

Horn / Gemeente Nederweert
12 - May - 2024 - 20:00 - 13 - May - 2024 - 21:30

HORN:Toneelgroep Spelenderwijs bracht in 2023 een succesvolle komedie op de planken. Ook dit jaar gaat Spelenderwijs ervoor om ons publiek weer een heerlijke avond uit te bezorgen met de nodige humor. De regisseur heeft aan dit stuk niet alleen humor maar ook de nodige spanning toegevoegd door samen met de groep te kiezen voor:  

Moord biej de Mäöle een komische thriller.

Het is het jaar 1855 een rustig dorp met op het plein een prachtige Mäöle , een paar winkels maar ook het Damespensionaat “de Dreugbleumkes”.

Een beetje van de inhoud:Achter de Geraniums zitten de dames van het pensionaat allerminst. De dorpswinkel van Hillemiek, de kapsalon van Jean zijn plekken waar het allerlaatste nieuws uitgewisseld wordt en niet alleen dat? Het leven van alledag gaat zijn gangetje. De pastoor en zijn maagd wandelen rustig voorbij. Er lopen een paar Zigeunerinnen over het pleintje.

Wat doet die zwerver daar op het bankje? Ja een rustig dorpje, tot die ene morgen als niets meer wordt zoals het ooit was. Er is een moord gepleegd. De beide Veldwachters doen hun uiterste best maar in deze wirwar van twintig spelers die Spelenderwijs dit jaar heeft ingezet is het voor hen een onmogelijke opgave iets op te lossen.

Of toch? De komische verwikkelingen volgen elkaar op en dan ……Een stuk vol vraagtekens en onmogelijk verwikkelingen.Maar wel heel veel kijkplezier, aangekleed rond het jaar 1855!!

Uitvoeringen zijn op: vrijdag 12 april, zaterdag 13 april

Vrijdag 19 april, zaterdag 20 april, Postkoets Horn. Aanvang 20.00 uur. Entree: € 12,50 Kaarten via: www.ticketkantoor.nl/shop/Spelenderwijs2024  (Online komt er € 0,80 handelingskosten bij )Losse kaarten bij SPAR Vermeulen Horn.