VPRO Tegenlicht Meetup; Verbindende Vertellers

Weert / Midden-Limburg
4 - Apr - 2024 - 19:30 - 4 - Apr - 2024 - 21:30

WEERT: Op donderdag 4 april vindt de volgende VPRO Tegenlicht Meetup plaats bij Theater de Huiskamer in Weert. Deze bijeenkomst staat in het teken van de uitzending 'Verbindende Vertellers'.

In de uitzending 'Verbindende Vertellers' gaat VPRO Tegenlicht op zoek naar de kracht van verhalen. Ontdek hoe verhalen, of ze nu persoonlijk zijn of eeuwenoud, ons verbinden, betekenis geven en ons belangrijke levenslessen kunnen leren.

Tijdens deze Tegenlicht Meetup gaan we dieper in op de kunst van het verhalen vertellen. Waarom doen we dat zo weinig? En wat maakt een voorgedragen verhaal zo anders dan een voorgelezen verhaal?

Duik met ons mee in de wereld van verhalen en hun vertellers. Laat je verwennen door een goed verhaal, leer hoe je zelf verhalen kunt vertellen en stel al je vragen aan een ervaren verhalenverteller en aan een regisseur van verhalenvertellers. Natuurlijk sluiten we af met een prachtige verhaalvoorstelling!

Praktische informatie
De VPRO Tegenlicht Meetup in Weert wordt georganiseerd door Bibliocenter en vindt plaats in Theater De Huiskamer. De toegang is gratis. Het evenement begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Voor meer informatie en om aan te melden, kun je terecht op www.bibliocenter.nl/tegenlicht.