Zangclinic Mannenkoor St.Caecilia Linne

Zalencentrum De Harmonie Linne
21 - Feb - 2024 - 20:00 - 21 - Feb - 2024 - 21:30

Zing mèr Mit!   Mannenkoor St.Caecilia Linne heeft in het recente verleden met succes meerdere clinics georganiseerd. Ook dit jaar staat zo’n clinic op het programma, onder de alleszeggende titel: “Zing mèr Mit” (Zing maar mee).

Zingen kan iedereen, de één nog beter dan de ander. In een koor worden die stemmen samengesmolten tot een mooi harmonieus geheel.

Informatieavond

Op woensdag 21 februari is er een informatieavond over “Zing mèr Mit!” in Zalencentrum de Harmonie, aanvang 20.00uur.    

Wat houdt de informatieavond en de daaropvolgende clinic in?

Tijdens de informatieavond krijg je een eerste indruk van het mannenkoor. Wanneer zijn de repetities, hoe wordt er gerepeteerd, wat voor uitvoeringen (concerten) zijn er door het jaar heen en welke activiteiten worden er nog meer ontplooid. Maar we gaan ook nog iets verder. Samen met de inspirerende dirigent wordt een eenvoudig lied ingestudeerd.

Op het einde van deze informatieavond, die maximaal 1,5uur duurt, zul je al “gegrepen” worden door zingen in een koor. Je merkt dat het kunnen lezen van noten geen directe belemmering vormt, een goed gehoor is wel van belang. Mocht jouw interesse die avond worden gewekt, dan kun je vrijblijvend en kosteloos meedoen aan een aantal workshops, de daadwerkelijke clinic. Dit vindt steeds op donderdagavond plaats.

Ons DNA

Mannenkoor St.Caecilia Linne heeft Zang en Plezier in het logo staan. Nieuwe zangers worden steeds verrast door de kameraadschap binnen de vereniging,

iets waar wij als koor enorm trots op zijn, maar door de verschillende activiteiten ook hard aan werken. Repetities zijn nooit saai en worden voor de liefhebbers afgesloten met een derde helft.

Kom naar de informatieavond

Laat je inspireren op de informatieavond op woensdag 21 februari, maar pas op, voordat je het weet heb je er meer dan 50 vrienden bij. Is je interesse gewekt mail dan even je naam en adres door naar P&W@mannenkoorlinne.nl. Op deze manier krijgen wij ook een indruk hoeveel mannen wij kunnen verwelkomen op de informatieavond.

Meer informatie?

Heb je meer informatie nodig, wil je een indruk hebben van onze activiteiten, kijk dan eens op onze site (mannenkoorlinne.nl), onze Facebook-pagina of neem contact op met één van onderstaande personen. Die beantwoorden met alle plezier al jouw vragen.

Rob Evers            06-22778233

Theo Hendrix       06-48629964

Ivo Everaert         06-41499559

Guus Levels         06-23226530