De kermis in Baexem gaat ook dit jaar gewoon door!  Programma: Kermis in Baexem

Baexem / Gemeente Leudal
17 - Sep - 2021 - 21 - Sep - 2021

De kermis in Baexem gaat ook dit jaar gewoon door!  De opstelling van de kermisattracties is iets aangepast om te kunnen voldoen aan de RIVM voorwaarden, met voldoende ruimte voor een terras!

Daarom maken Baexheimerhof en De Oude Smidse ook dit jaar samen weer een groot terras bij de kermis waar ruimte is tot 250 bezoekers. Het terras zal mooi aangekleed worden. Op het terras kunt u genieten van uw favoriete hapje en drankje én genieten van de kermis.

Naast de welbekende drankjes worden er ook lekkere cocktails geserveerd en ook is het deze dagen mogelijk om iets te eten op het terras. Hiermede wordt de kermis in Baexem toch nog een echt centraal dorpsgebeuren, waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, weliswaar nog steeds op de voorgeschreven 1,5 meter afstand, daar gaan we samen voor zorgen.

Het terras zal alle dagen dat de kermis open is ook geopend zijn en is extra open op vrijdagavond:

  • Vrijdag 17 september vanaf 18.00 uur tot 00.00 uur
  • Zaterdag 18 september vanaf 10.30 uur tot 00.00 uur
  • Zondag 19 september vanaf 11.00 uur tot 00.00 uur
  • Maandag 20 september vanaf 11.00 uur
  • Dinsdag 21 september vanaf 13.00 uur

Dus kom ook dit jaar genieten van Baexem kermis!

Eten en drinken de Luxe

Tijdens de hele kermis zal de keuken geopend zijn en kunt u op het terras ook  gezellig een hapje eten. Maak uw keuze uit de menukaart, of kies voor een heerlijke snack bij de drankjes. Ook kunt u kiezen voor een heerlijke cocktail.

Guilty Pleasures met DJ’s

Tijdens de kermis dagen zullen onze huis DJ’s regelmatig zorgen voor de muzikale omlijsting, al jouw Guilty Pleasures zullen voorbij komen op het terras. De DJ’s worden uitgedaagd om swingende muziek te laten horen waar je wel bij blijft zitten, met op de achtergrond de botsauto’s, draaimolen en rups.

Vrijdag 17 september:      Guilty Pleasures Special

Op vrijdag is de kermis gesloten, maar gaat onze huis DJ zorgen voor een gezellige avond waar al jouw ‘Guilty Pleasures’ aangevraagd kunnen worden. Kom op tijd en geniet eerst van onze menukaart, met heerlijke gerechten en doe aansluitend gezellig een drankje! Kom op tijd want terras vol = vol.

Zaterdag 18 september:   Kermisterras & Garage Sale in Baexem.

Hart voor Baexem organiseert de tweede Boaksumse Garagesale. Het startpunt van de ‘Boaksumse garagesale’ is het kermisterras. Hier ontvang je een kaart met de deelnemende adressen. Onder het genot van een kopje koffie of lunch stippel je een route uit. Naar de avond toe gaat de keuken weer open en heerlijk genieten van een hapje drankje en muziek van onze DJ.

Zondag 19 september:  Kermisterras met H.Mis op de botsautobaan.

De Heilige Mis van Parochie H. Johannes de Doper vindt ’s-morgens om 11.00 plaats op de botsautobaan. Aansluitend is het kermisterras geopend. Genieten op het terras van een hapje, een drankje en van de kermissfeer met op de achtergrond de botsauto’s, draaimolen en rups. Schroom niet op een heerlijk gerecht van onze menukaart te bestellen. Op momenten dat de muziek van de kermis het toe laat zorgen we voor passende muziek uit de jaren 70‑80‑90.

Maandag 20 september:  Guilty Pleasures Special met DJ Sil

Om langzaam op gang te komen kun je vanaf 11.00 uur een kaartje komen leggen, toepen, Kruisjassen, Jokeren. We starten als vanouds met spek met eieren! Gewoon ouderwets gezellig!!  Rond de middag zal DJ Sil zijn opwachting maken met jouw Guilty Pleasures. DJ Sil staat voor aangename verrassende muziek, voor ieder wat wils. Genieten dus!

Dinsdag 21 september:    Jukebox Dinsdag

De kermis Baexem wordt afgesloten met mooie muziek uit onze eigen muziekinstallatie, wij draaien naar uw wens, waarbij het heerlijk nagenieten is van de mooie kermisdagen, genieten van een heerlijk drankje, de kermis draait zijn laatste rondjes.

In De Oude Smidse en Baexheimerhof zelf zijn op deze dagen dus GEEN kermisactiviteiten

Het kermisterrasfeest is een samenwerking van De Oude Smidse met Baexheimerhof en dit alles vind plaats op het kermisterrein in Baexem!