Landelijk Atelierweekend op 26 en 27 juni

AteliervanB, Walk 8a Heythuysen.
26 - Jun - 2021 - 11:00 - 27 - Jun - 2021 - 17:00

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni vindt de zevende edi9e plaats van het Landelijk Atelierweekend.
Meer dan 350 kunstenaars uit heel Nederland zetten de deuren van hun atelier in het weekend van 26 & 27 juni open voor belangstellenden om hen een kijkje te gunnen in hun wereld. Met veel passie en trots tonen ze hun kunstwerken en vertellen geïnteresseerden graag over het ontstaansproces.


In elke provincie zijn meerdere ateliers te bezoeken. Via de website van het Landelijk Atelierweekend kunnen geïnteresseerden makkelijk opzoeken welke ateliers wanneer geopend zijn. Een handige zoekfunctie  maakt het vinden van deelnemende ateliers in de eigen omgeving heel eenvoudig.


In Heythuysen is het schildersatelier van Bea Stroucken te bezoeken. Bea woont sinds oktober 2019 in Heythuysen. Zij maakt schilderijen in opdracht en geeft schilderlessen en workshops.
Belangstellenden zijn van harte welkom op zaterdag 26 en zondag 27 juni van 11.00 tot 17.00 uur in AteliervanB, Walk 8a Heythuysen. Meer informatie over de kunstenares vindt u op de webpagina van het Landelijk Atelierweekend

www.landelijkatelierweekend.nl en op beastroucken.exto.nl


Een bezoek aan één of meer ateliers is gratis tijdens het Landelijk Atelierweekend. Uiteraard gelden tijdens een bezoek de geldende maatregelen vanuit de overheid. Deze zijn ook te vinden op de
homepagina van het Landelijk Atelierweekend.