Informatieavond 'Is uw vereniging AVG-proof?'

Don Bosco Heel
22 - May - 2018 - 19:30 - 22 - May - 2018 - 21:30

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Voor verenigingen gelden er ook wettelijke verplichtingen waaraan zij moeten voldoen.

Het gaat hierbij bijvoorbeeld om voorschriften over het vastleggen en beschermen van (privacy)gegevens van leden.

 

Programma

Verenigingen realiseren zich vaak niet wat ze moeten doen om aan de wet te voldoen. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de verplichtingen en risico’s voor uw vereniging die de invoering van de AVG-wet met zich meebrengt. Op de bijeenkomst lichten we ook een online stappenplan toe, waarmee u zelf aan de slag kunt gaan. Na het afronden van alle stappen is uw vereniging AVG-proof en ontvangt de vereniging een certificaat. Deelname is gratis.

Datum, tijdstip en locatie

De informatiebijeenkomst is op dinsdag 22 mei in Don Bosco in Heel. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de combinatiefunctionaris Sport en Cultuur van de gemeente Maasgouw in samenwerking met Huis voor de Sport Limburg.

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst kosteloos aanmelden via www. menswel.nl of telefonisch via (0475) - 41 84 93.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Yvonne Damen, combinatiefunctionaris Sport via (0475) - 41 84 93 of yvonne.damen@menswel.nl.