Advertorial

Expositie "Storm” 7 mei 2023 van 11.00-17.00 uur

Heythuysen / Midden-Limburg

Op zondag 7 mei a.s. organiseert Atelier Leudal de expositie “Storm” in zijn atelier aan de Dorpstraat 65b in Heythuysen. Hier kunt u werken zien van jeugdige, jongere en volwassenen cursisten. 

Een ieder heeft het begrip storm op zijn of haar eigen wijze uitgebeeld. Storm kan van alles betekenen. Denk maar aan een hevige storm op zee of aan land, een sneeuwstorm, een waterhoos, storm in je gedachten of dat je niet lekker wordt van de storm die er binnenin je heerst. Storm kan chaos zijn, storm kan ook een hevige verliefdheid zijn waardoor je een storm aan gevoelens hebt. Kortom storm kan voor iedereen een andere betekenis hebben en dat hebben cursisten uitgebeeld in een tekening, schilderij of in een stormportretje in brons, zoals door de docent Trudy Frenken. Het belooft  een prachtige stormachtige expositie te worden, waarbij we wel hopen op een beetje goed weer buiten. 

We nodigen u uit om op zondag 7 mei te komen kijken tussen 11.00 en 17.00 uur. Werken zijn in overleg met de cursist ook te koop.

Mocht u dus op zoek zijn naar een leuk schilderij, of een cursus  tekenen en schilderen willen volgen, of deelnemen aan een workshop, dan loop gewoon even binnen. Wij staan klaar om u te begroeten en om vragen te beantwoorden.

Om jeugd en jongeren tot 18 jaar te stimuleren om o.a. een cursus tekenen en schilderen te volgen stelt de gemeente Leudal hiervoor onder voorwaarden een subsidie beschikbaar, waardoor de cursuskosten 67% lager kunnen uitvallen, maar op=op! 

Voor meer informatie zie
www.atelier-leudal.nl of kijk 
op de website van de gemeente.

Op 3 en 6 mei is er in de middag van 14.00 tot 16.00 uur voor de jeugd een workshop “Moederdagschilderij”. 

Trudy Frenken