AdvertorialNieuw in de regio

Salon Rimpelsteeltje voor behandelingen met wat meer power

Rijksweg Noord 1, 6047 RE Kelpen-Oler

SALON RIMPELSTEELTJE VOOR BEHANDELINGEN MET WAT MEER POWER

Geen standaard schoonheidssalon maar bedoeld voor klanten die wat meer power willen. Edith Mulder: “In salon Rimpelsteeltje gaan we verder dan een (dure) crème of de schoonheidsspecialiste. Maar niet zo ver als laserbehandelingen, fillers en botox. Niet iedereen wil dat, een pijnlijke rigoureuze behandeling, een tijd lang niet toonbaar zijn door micro-needling,  injectables met een onnatuurlijk resultaat of huidbeschadiging door lasers.

HET ALLERNIEUWSTE OP GEBIED VAN HUIDVERBETERINGis de ‘5 jaar jonger in 5 minuten’ behandeling. Pijnloos, met zuurstof, koude, druk en véél hyaluronzuur. En het wérkt. Het hele gezicht wordt behandeld in tegenstelling tot fillers en laser die per zone werken. Resultaat is dat meerdere facetten van het ouder worden aangepakt worden. Rimpels, lijntjes, streepjescodes bovenlip, doffe huid, wallen, oog zone, neus-lippenlijn, denkrimpels, verfijning en verzachting van de huidstructuur en de contouren. En het heeft ook nog een liftend effect. Veel goedkoper dan fillers, pijnloos, natuurlijk én met direct resultaat.

AFSLANKEN, TANDEN BLEKEN, HAIREXTENSIONS, LICHTTHERAPIE Of het nu je huid, tanden, haar, make-up of kleding is. Er verzorgd uit zien is voor iedere leeftijd. En met deze behandelingen betaalbaar, veilig en pijnloos.  De foton-lichttherapie is 30 minuten ontspannen. De kleur kan gekozen worden op het doel: anti-aging, acné, (winter) depressie, eczeem, psoriasis. En met 25-50 extensions is je dunne vlashaar weg en zie je er weer super verzorgd uit!