Expositie Nederweerter Foto Club: “DOOR DE LENS BEKEKEN”.

Zorgcentrum St. Joseph Brugske 16 Nederweert
5 - Nov - 2018 - 09:00 - 7 - Jan - 2019 - 17:00

Expositie Nederweerter Foto Club (NFC)

Van zondag 5 november 2018 tot maandag 7 januari 2019 zal de Nederweerter Foto Club (NFC) met foto’s gemaakt door de leden, exposeren in Zorgcentrum St. Joseph in Nederweert. Op die dag, 5 november, zal burgemeester Evers de opening van de expositie verrichten.

Het thema is ook dit jaar “DOOR DE LENS BEKEKEN”.

De expositie zal dagelijks geopend zijn van 9:00 tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Ook dit jaar verwachten de leden dat de expositie druk zal worden bezocht.

De afgelopen jaren is gebleken dat de bezoekers bijzonder enthousiast waren over de diversiteit en de bijzonder hoge kwaliteit van de getoonde foto’s

Ook dit jaar zal die diversiteit en hoge kwaliteit de standaard zijn.

Stemmen
Als bezoeker kunt u uw stem uitbrengen op de door u als best beoordeelde foto. Onder de stemmers zal een fles wijn worden verloot. 
Je bent dagelijks welkom van 9:00 tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Nederweerter Foto Club

De Nederweerter Foto Club (NFC) werd in 2011 door en voor fotoliefhebbers opgericht. Elke 1ste woensdag van de maand komen de leden bij elkaar in Wups Pub in Nederweert.

Tijdens die bijeenkomsten tonen de leden de door hen recent gemaakte foto’s, geven elkaar terugkoppeling en wordt kennis met elkaar uitgewisseld. 

Vast onderdeel is de FOTO VAN DE MAAND. De leden kiezen daarbij uit de door hen ingezonden foto’s de in alle opzichten kwalitatief beste foto. Aan het einde van het jaar worden uit de twaalf winnende foto’s de FOTO VAN HET JAAR gekozen. Ook u kunt tijdens de expositie stemmen op de voor u mooiste foto “foto van de maand” van de afgelopen twaalf maanden.

Ook is er elke maand een thema opdracht.

Daarnaast organiseert de vereniging fieldtrips en workshops.

Heb je interesse om lid van deze vereniging te worden?

Ga dan naar www.nederweerterfotoclub.nl en klik op de knop “Informatie aanvraag” en vul je gegevens in. Ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. De Nederweerter Fotoclub heeft echter een beperkt aantal plaatsen. Mocht het ‘vol‘ zijn, dan geven ze je hiervan bericht en word je indien gewenst op de wachtlijst geplaatst.