Marion Schreuder gaat HIPPISCH COLLEGE Limburg en CITAVERDE College ondersteunen

Midden limburg

Marion Schreuder, Hoofddocent van KNHS-Academy , gaat Hippisch College Limburg/CITAVERDE College één dag per week ondersteunen bij de realisatie van de doelstellingen binnen de VMBO- en MBO-opleidingen Paard.

Dankzij een unieke samenwerking tussen KNHS-Academy en Hippisch College Limburg en het CITAVERDE College is deze ondersteuning mogelijk gemaakt. Binnen alle huidige en toekomstige paard-opleidingen vormt het eigen rijden en het lesgeven van de leerlingen een belangrijk onderdeel. “Een goede afstemming van de rijkunstige principes en een eenduidig beeld over het goed gaande paard binnen de verschillende opleidingen in Nederland is uitermate belangrijk voor de toekomst van de paardensport over de volle breedte”, aldus Jan Rensen, Programmamanager van Hippisch College Limburg. “Door Marion aan onze opleidingen te verbinden denken we in deze afstemming te voorzien.

Natuurlijk zal ook de brede expertise van Marion in paard-opleidingen ons van dienst zijn bij de realisatie van onze ambitieuze doelstellingen binnen Hippisch College Limburg”.

Hippisch College Limburg is een samenwerkingsverband tussen het CITAVERDE College en een 40-tal hippische ondernemers in Limburg en Zuidoost-Brabant. Doelstelling is om binnen een projectperiode van vier jaar een sterke verbetering te realiseren van de aansluiting tussen onderwijs en de hippische arbeidsmarkt.