Toon Hermans Huis Roermond: Oktober Borstkankermaand

Roermond

De maand oktober staat traditioneel in het teken van borstkanker. De landelijke vereniging voor borstkankerpatiënten heeft niet stilgezeten in het jaar dat ze 40 jaar bestaat. De jubileumviering is als zodanig niet doorgegaan, maar er is hard gewerkt aan een heel bijzonder alternatief: een online kennisfestival!

De hele maand kun je meer te weten komen over borstkanker door een van de navolgende BVN Talks, Interviews of Facebook Live onderdelen te volgen. Alle lezingen zijn te bekijken via www.borstkanker.nlHet Toon Hermans Huis Roermond werkt samen met de borstkankervereniging B-Actief netwerk Roermond. Zij stelt zich ten doel de borstkankerpatiënt en haar naasten in en rond Roermond op weg te helpen. Dit doen ze door activiteiten te organiseren zoals het verzorgen van thema-avonden in het Laurentius Ziekenhuis, lotgenotenactiviteiten zoals wandelen, bloemschikken e.d.

In de Oktobermaand is het centrale thema van B actief 'Borstkanker heb je niet alleen'. B actief biedt nog steeds de mogelijkheid om op de 3de woensdag van de maand binnen te lopen bij het Toon Hermans Huis in Roermond, voor een luisterend oor, een gesprekje of gewoon een kopje koffie. Als je wilt komen bel-of mail even naar B actief Roermond. De eerstvolgende inloop staat gepland op woensdagmiddag 21 okt. en 18 nov van 14.00-16.00 uur. Ook is het mogelijk contact te zoeken via de mail, telefoon of met een vorm van beeldbellen op een ander moment.

Gewoon als je er behoefte aan hebt.

Zoek contact!