Overheid

Ambassadeurs Leudal Leeft delen hun verhaal Leudal Leeft on tour langs ambassadeurs

Leudal

Leudal Leeft zorgt voor een sportief, cultureel en muzikaal Leudal. Iedereen in Leudal kan daar aan meedoen. Enthousiaste ambassadeurs helpen daarbij en vertellen hun verhaal.

Leudal Leeft gaat on tour langs de ambassadeurs.

Wethouder Stan Backus trapt af en deelt zijn verhaal.

 

“Inspireren met mijn verhaal”

Een van de ambassadeurs van Leudal Leeft van het eerste uur is Stan Backus (wethouder sport gemeente Leudal). Hij vertelt vol energie waarom sport en cultuur zo belangrijk voor hem zijn: “Sport staat voor mij voor gezondheid, bewegen en contact met anderen. Het geeft energie en die energie wil ik overbrengen op anderen. Daarbij wil ik anderen echter niet vertellen wat ze moeten doen. Ik wil ze vooral inspireren met mijn verhaal om hen zo te bewegen.” Benieuwd naar het hele verhaal van Stan? Bekijk het op www.leudalleeft.nl/ambassadeurstour.

 

Iedereen kan meedoen

Elvera Weusten (Leudal Leeft): “Ambassadeurs brengen met ons veel mensen in Leudal in beweging. Samen zorgen we ervoor dat iedereen, van jong tot oud, met of zonder beperking, kan meedoen.

Het zorgt voor trots, energie en geluk. Het maakt van Leudal dé plek om fijn te wonen en te leven. Onze ambassadeurs zijn van grote waarde. Zij dragen op hun manier een steentje bij om iedereen te laten meedoen in Leudal. Ik kijk al weer uit naar het volgende verhaal!” Ook ambassadeur worden? Neem contact met ons op via info@leudalleeft.nl.

 

Van atletiek tot voetbal en tennis en van handbal en zwemmen tot fietsen. Stan Backus (wethouder sport) houdt van sporten. Het staat voor hem voor gezondheid, bewegen en contact met anderen. Het geeft hem energie en die energie wilt hij overbrengen op anderen.

“IK WIL NIET VERTELLEN WAT ANDEREN MOETEN DOEN, MAAR IK WIL ZE VOORAL INSPIREREN MET MIJN VERHAAL OM ANDEREN TE BEWEGEN.”