Overheid

‘Besturen met Impact’ voor verenigingsbestuurders in Leudal

Gemeente Leudal

Vanaf 2020 is er een sport- en beweegakkoord in Leudal. Vanuit het sport- en beweegakkoord is er servicebudget beschikbaar waarmee sportverenigingen en clubs kunnen meedoen aan cursussen, workshops en opleidingen.

 

Besturen met Impact

De verenigingsondersteuners van de gemeente Leudal, de gemeente Peel en Maas en Rabobank Peel, Maas en Leudal slaan de handen ineen en organiseren in samenwerking met de Adviseur Lokale Sport de opleiding ‘Besturen met Impact’ voor verenigingsbestuurders in Leudal. De opleiding is erop gericht om je als bestuurder (verder) te ontwikkelen en je club verder te brengen. Tijdens vier interactieve bijeenkomsten krijg je het juiste gereedschap om je club nu én in de toekomst nog beter te organiseren.

 

Opleiding voor verenigingsbestuurders

De opleiding ‘Besturen met Impact’ is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren bestuurders van sport-, muziek- en cultuurverenigingen uit de gemeente Leudal en Peel & Maas. Dankzij een bijdrage van Rabobank Peel, Maas & Leudal is deelname aan de opleiding kosteloos. De opleiding wordt aangevraagd door de Adviseur Lokale Sport. Voor meer informatie en/of aanmelden voor de opleiding ‘Besturen met Impact’ kun je een kijkje nemen op https://www.leudalleeft.nl/kalender/besturen-met-impact-voor-verenigingsbestuurders-in-leudal/.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met verenigingsondersteuner Ken via ken@negen.nl of 06-34223087.