Overheid

Gemeente Nederweert denkt aan u. Verras iemand met een gratis 'Vrolijk vlaaitje'!

Nederweert

In deze roerige tijd is het belangrijk dat we met elkaar verbonden blijven en naar elkaar omkijken. Door het coronavirus en alle op te volgen maatregelen hebben immers veel mensen hun sociale contacten zien afnemen, met alle gevolgen van dien. Er zijn steeds meer inwoners die niet zo vaak bezoek krijgen, eenzaam zijn of weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Daar gaan we samen wat aan doen met de ‘Vrolijke vlaaitjes-actie’!

 

Extra aandacht

De gemeente Nederweert wil inwoners een hart onder de riem steken. In de maand november kunt u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken, verrassen met twee gratis vlaaitjes. Wie wordt er nou niet vrolijk van zo’n lekkere traktatie? Klein gebaar, groot plezier.

Maak iemand blij

Ook u kent wellicht in uw eigen straat of buurt wel iemand die deze verrassing erg kan waarderen. Misschien wilt u graag eens contact leggen met uw nieuwe buren, of heeft iemand u de afgelopen periode geholpen met klusjes en wilt u hem of haar nu bedanken. Wij nodigen u uit om, met inachtneming van alle geldende RIVM-maatregelen, mee te doen aan de ‘Vrolijke vlaaitjes-actie’. 

Aanmelden

Wilt u iemand verrassen met twee heerlijke vlaaitjes? Meld u dan uiterlijk maandag 30 november telefonisch of via e-mail aan bij de leefbaarheidsregisseur van uw kern. Wij zorgen er dan voor dat de vlaaitjes voor u klaarstaan bij de bakker

Ospel(dijk) en Budschop

Iris van de Ven
06 - 114 363 32
i.vandeven@nederweert.nl

Leveroy en Eind

Joey van Beers
06 - 112 498 57
j.vanbeers@nederweert.nl

Nederweert

Harold van der Haar
06 - 181 152 95
h.vanderhaar@nederweert.nl

Afhaalpunten

Inwoners van Nederweert en Budschop kunnen de ‘Vrolijke vlaaitjes’ afhalen bij bakkerij Tommie of bakkerij Broekmans. Inwoners van Leveroy en Eind bij bakkerij Küster in Leveroy en inwoners van Ospel en Ospeldijk bij bakkerij Kessels in Ospeldijk.

RIVM-maatregelen

Uiteraard nemen we bij deze actie alle maatregelen van het RIVM in acht. De vlaaitjes kunnen alleen in goede gezondheid en op anderhalve meter afstand afgehaald worden. Deze maatregelen gelden natuurlijk ook tijdens het bezorgen van de vlaaitjes. Houd 1,5 meter afstand en kies eventueel voor het dragen van een mondkapje. Samen zijn we verantwoordelijk en houden we ons strikt aan de regels die er gelden. Mocht de situatie rondom het coronavirus in de komende weken wijzigen, dan zijn we mogelijk genoodzaakt de actie te annuleren.

Voor elkaar

We hopen dat u uzelf meldt voor een heerlijk vlaaitje en een ander een groot plezier doet. Nederweert, wij zijn er voor elkaar!