10 dec 2020Overheid

Waarom bent u in Maasgouw komen (of blijven) wonen?

Maasgouw

Dichter bij het werk, centrale ligging bij de snelweg, terug naar de plaats waar je bent opgegroeid, geschikte woning gevonden of de mooie omgeving. Allemaal redenen waarom mensen in Maasgouw komen wonen. Maar wat is voor ú destijds de reden geweest om in Maasgouw te komen wonen?

En als u al uw hele leven in Maasgouw woont: wat zijn voor u redenen om in Maasgouw te blijven wonen? In januari willen we het MaasgouwPanel hierover een vragenlijst sturen. De resultaten worden gebruikt voor het verbeteren van de woon- en leefomgeving.

 

Onder alle deelnemers wordt een aantal streekpakketten verloot. Wilt u deelnemen aan dit onderzoek? Meld u dan hier aan voor het MaasgouwPanel.

 

Streekpakket verloot onder nieuwe inwoners

Aan personen die zich onlangs hebben ingeschreven in de gemeente Maasgouw worden deze vragen sinds juli ook gesteld. Onder de deelnemers is een aantal streekpakketten verloot. Wethouder Tim Snijckers had de streekpakketten graag persoonlijk overhandigd, maar vanwege de coronamaatregelen ging dit helaas niet door. Hij ging daarom digitaal met hen in gesprek.

Wethouder Tim Snijckers: ‘Het was leuk om op deze manier kennis te maken met onze nieuwe inwoners.  De redenen waarom zij kozen voor Maasgouw verschilt.  Zo is één echtpaar hier komen wonen voor de rust en de omgeving, een ander stel voor de goede ontsluiting met de A2 en A73 en weer iemand anders noemde de goede voorzieningen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat het wonen in Maasgouw hun bevalt!’

 

Deelnemen aan het MaasgouwPanel?

Het MaasgouwPanel is het online burgerpanel van de gemeente Maasgouw. Als u zich inschrijft voor het MaasgouwPanel ontvangt u enkele keren per jaar via e-mail een vragenlijst over diverse onderwerpen. Deelname is anoniem. 

Kijk voor meer informatie of om u aan te melden op www.gemeentemaasgouw.nl/maasgouwpanel.