Overheid

Gemeentelijke publicaties en nieuws. Iedere maand in HALLO Magazine en HALLO Magazine Online.nl

Gemeente Leudal, leudalplein 1, Heythuysen

In de gemeente Leudal moet iedereen kunnen meedoen. En meedoen, begint bij goede informatievoorziening. We weten dat een grote groep inwoners veel waarde hecht aan print media. Daarom zetten we naast de doorontwikkeling op digitale informatievoorziening ook in op geprinte informatievoorziening.

Hierdoor is informatie ook beschikbaar voor inwoners die digitaal minder vaardig zijn of die het gewoon prettige vinden om van papier te lezen met een kop koffie op de bank. Voor u ligt de eerste uitgave van de vernieuwde gemeentepagina.

U vindt o.a. de maandelijks informatie, officiële bekendmakingen en nieuwsberichten in HALLO Magazine en op HALLO Magazine Online.nl

Daarmee staat de gemeentelijke berichtgeving tussen onder andere het verenigingsnieuws, lokale activiteiten en evenementen. Kortom: midden in de samenleving.

Nieuw is de rubriek ‘In en oet ’t durp’. Wat daarin komt te staan, leest u elke maand op deze pagina’s.

HALLO Magazine wordt huis-aan-huis verspreid, maar is tevens op een aantal openbare locaties af te halen zoals gemeenschapshuizen, bibliotheken en het gemeentehuis. Daarmee is gemeentelijke berichtgeving altijd vertrouwd dichtbij.