17 mrt 2020Overheid

Nieuwe namen voor straten en gebieden

Nederweert

Burgemeester en wethouders hebben nieuwe naamgeving of uitbreiding van naamgeving vastgesteld voor de openbare ruimte (meestal wegen) in de bestemmingsplannen, op advies van de straatnamencommissie.

 

Veel woningen gebouwd

In de voorbije maanden zijn er veel woningen gebouwd in de bestemmingsplannen binnen de gemeente Nederweert.

 

Merenveld en Hoebenakker                                                          We geven u een aantal nieuwe namen van straten en gebieden. Zo heet het pad achter de woningen aan de Maximastraat in bestemmingsplan Merenveld Achterum. In bestemmingsplan Hoebenakker is een wadi gerealiseerd: Akkerplas. De tijdelijke weg heet Akkerzicht, de nieuwe wegen zijn Hoefsmid en Sluiswachter. Het gebied Leerlooier en Tinnegieter is aangepast. De openbare ruimte (wegen) Mandenmaker en Scheper zijn uitgebreid.

 

De Heerlijkheid, Leiverse Velden, Tempelshof

De openbare ruimte langs het kanaal in Budschop (voorheen Rochushof) heet De Heerlijkheid. De wegen Julianastraat en Rochushof zijn aangepast. In bestemmingsplan Leiverse Velden is er uitbreiding van de openbare ruimte Gerst en Vlas. De nieuwe wegen zijn Spelt en Tarwe. In Ospel is de openbare ruimte tussen Pastoor Vullersstraat en Onze Lieve Vrouwestraat Tempelshof genoemd.

Situatietekeningen

Onderstaand kunt u de situatietekeningen van de nieuwe wegen en gebieden bekijken.

Te downloaden:

Document download informatie: