Overheid

Schuldhulpmaatje zoekt vrijwilligers!

Maasgouw

Wilt u mensen helpen om uit de schulden te komen en hen zo op de goede weg helpen? Dat komt goed uit, want stichting Schuldhulp Maasgouw is op zoek naar vrijwilligers.

U krijgt een training waarin u alles leert over de schuldhulptrajecten die er zijn en over hoe u mensen kunt helpen uit de schulden te komen en te blijven. Ook kunt u een paar keer per jaar deelnemen aan maatjesavonden om uw kennis op peil te houden. Wat de stichting ook vraagt is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). 

Stichting Schuldhulp Maasgouw bestaat 6 jaar

In die tijd hebben ze al veel hulpvragers kunnen helpen: “Dankzij jullie steun, ben ik weer op de goede weg, ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik daarvoor ben!” Met deze zin eindigde een hulpvrager pasgeleden haar e-mail. Na een vervelende periode waarin ze bijna haar woning was kwijtgeraakt en er zelf niet meer uitkwam, is ze met hulp van één van de schuldhulpmaatjes weer op de goede weg gekomen. Over een paar maanden heeft ze geen schulden meer en kan ze gaan bouwen aan een schuldenvrije toekomst! 

Interesse? 

Het aantal hulpvragen stijgt. Daarom is de stichting op zoek naar extra vrijwilligers. Heeft u interesse of een vraag? Neem contact op met coördinator Coen Rams op 06 5111 9356 of via coordinator@schuldhulpmaasgouw.nl.