25 okt 2022Overheid

Voor al uw gemeentelijke ondernemersvragen Maak kennis met het ondernemersteam van Leudal

Leudalplein 1 Heythuysen

De gemeente Leudal zet een ondernemersteam, bestaande uit accountmanagers, in om samen met ondernemers te bouwen aan Leudal. Dit is een gevolg van het coalitieakkoord 2022-2026 ‘Samen bouwen aan Leudal,’ waarbij de wens uitgesproken is om het reeds bestaande accountmanagement te versterken.

 

Wethouder Robert Martens, Economische zaken: “We willen ondernemers beter helpen met hun gemeentelijk gerelateerde ondernemersvragen. In het coalitieakkoord is afgesproken om een ondernemersspreekuur in te voeren. Dat spreekuur is nu ingevoerd. Maar we komen ook ondernemers tegemoet die niet op het spreekuur kunnen of willen komen.

Met de komst van het Ondernemersteam Leudal slaan we daarom 2 vliegen in 1 klap! Het ondernemersteam wordt het vaste aanspreekpunt binnen onze gemeente. Zij vangen de vragen van ondernemers op. Dit kan op locatie, het gemeentehuis of digitaal op een tijdstip dat de ondernemer het beste past.”


Over het Ondernemersteam
Bent u ondernemer en u heeft een vraag ? Dan staat het ondernemersteam Leudal klaar voor al uw vragen, zoals bijvoorbeeld:

●Hoe start ik een onderneming?

●Welke stappen moet ik doorlopen om mijn bedrijf te verplaatsen of uit te breiden?

●Waar moet ik nieuwe bedrijfsactiviteiten melden?

●Waar kan ik zien waar bedrijfskavels beschikbaar zijn?

Hoe kom ik in contact met andere organisaties voor ondersteuning of (nieuwe) samenwerkingsvragen op thema’s?

Elke ondernemer kan bij het ondernemersteam van de gemeente Leudal terecht. Startende ondernemers, maar ook bestaande ondernemers, al gevestigd of nog te vestigen in Leudal, groot of klein. Het ondernemersteam wijst u graag de weg binnen de gemeentelijke organisatie.

Vragen? Neem contact met ons op!

Ondernemersteam Leudal is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur via +31 475-85 90 00 of via het rechtstreeks nummer van de accountmanager. Een mail sturen kan ook, via: ondernemersteam@leudal.nl. Komt het tot een persoonlijke afspraak, dan kan deze plaatsvinden bij u op locatie, het gemeentehuis of digitaal.

Het ondernemersspreekuur vindt plaats op vrijdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur. Voorlopig als pilot tot het einde van dit jaar. Bel voor het maken van een afspraak met het Ondernemersteam Leudal.
Kijk voor meer informatie op:
www.leudal.nl/ondernemersteam-leudal
­­­­­­­­­­­­­