28 mei 2020

Het Toon Hermans Huis gaat weer open vanaf Pinkstermaandag 1 juni!

Stichting Toon Hermans Huis Roermond Willem II Singel 17 Roermond

Nu de verspreiding van het corona virus lijkt te stabiliseren en de overheid de maatregelen versoepelt, zijn wij verheugd te kunnen mededelen dat ons huis weer opengaat! Na ruim twee maanden van sluiting mogen we onze gasten weer verwelkomen vanaf 1 juni 2020 in het Toon Hermans Huis te Roermond.

 

Dinsdag en Donderdag

Wij zijn voorlopig alleen op de dinsdag en donderdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Op deze dagen zijn we uiteraard ook de gehele dag telefonisch bereikbaar. Spontaan binnenlopen is helaas nog niet mogelijk.

Om een afspraak te maken kan telefonisch contact opgenomen worden met het Toon Hermans Huis, tel: 0475-856801.

Richtlijnen

Met de inachtneming van de richtlijnen van de Rijksoverheid en de adviezen van branchevereniging Ipso, zal nauwgezet deze openstelling en de wijze waarop het aanbod wordt georganiseerd stapsgewijs en niet sneller dan verantwoord ingezet worden. Om deze reden is de ondersteuning momenteel anders dan de gasten gewend zijn.

 


Op dinsdag kunnen de gasten op afspraak met de psychotherapeute deelnemen aan de gespreksgroepen lotgenoten of een 1 op 1 gesprek. Het vooraf kenbaar maken is noodzakelijk om te voorkomen dat er teveel deelnemers aanwezig zijn in het huis.

 


Donderdag is de inloop geopend en is een gastvrouw of -heer aanwezig om een luisterend oor te bieden. Gasten zijn op afspraak van harte welkom in de ochtend (9.30-12.30 uur) of in de middag (13.00-17.00 uur). Ook zijn tijdens deze inloop buiten activiteiten mogelijk in onze stadstuin, zoals schilderen en tekenen, handwerken, een gezelschapsspel, enz. Afhankelijk van de actualiteit zal het huis vanaf 1 september op meerdere dagen geopend zijn en zullen de creatieve en ontspannende activiteiten weer van start gaan.

 


Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen zijn er diverse richtlijnen en maatregelen opgesteld.

Voor inzage in deze maatregelen en verdere informatie kunt u terecht op de website van het Toon Hermans Huis Roermond.