Stichting Kunst en Cultuur Leudal start met een literair café

Paerdestal/ Brasserie kasteel Aldenghoor Haelen.
7 - Apr - 2019 - 15:00 - 7 - Apr - 2019 - 17:30

Altijd genoten van de Niet-Directavonden van de Stichting Kunst & Cultuur Leudal? En vond u het ook zo jammer dat Niet Direct ermee stopte? Welnu, er is goed nieuws voor u!

De werkgroep literatuur start met een literair café op de zondagmiddag!!

Het eerste ‘café’ zal plaatsvinden op 7 april aanstaande, om 15.00 uur in de sfeervolle Paerdestal van Brasserie kasteel Aldenghoor in Haelen.

Programma:

Op het programma staan Arnoud Rigter en zijn drie Vlaamse kompanen die voor u de voorstelling Het brute nationaal geluk zullen verzorgen, een combi van proza, poëzie, muziek en beeldende kunst. Het belooft een verrassend optreden te worden:

Schrijver Mathijs Duyck en dichter Arnoud Rigter bundelen hun onrust in een gezamenlijke schreeuw om aandacht. Hun flarden proza en poëzie vermengen zich op het podium met de projecties en animaties van illustrator Jelle Meys en de klanken van gitarist Pieter Servranckx.

Het Brute Nationaal Geluk is een offensief van literaire, muzikale en visuele prikkels. De artiesten gooien écht alles in de strijd om hun boodschap boven het geruis te laten weerklinken:

deze theatrale performance heeft alle kenmerken van een wanhoopsdaad. 

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers.”

Verder zal er nog een muzikaal optreden zijn, maar aangezien dat nog niet helemaal rond is, kan ik u daarover nog niets verklappen.

Uiteraard nodig ik u van harte uit om naar de voorstelling te komen. Maar ik wil ook aan u vragen om mee te denken! Daarom zal ik u na afloop een enquête sturen met niet alleen vragen over de voorstelling, maar vooral om te peilen welke verbeterpunten er zijn en wat u in de toekomst graag zou willen zien.

Reserveer zondagmiddag 7 april alvast in uw agenda. De toegangsprijs zal als vanouds €5,- zijn.