Ben jij tussen de 8 en 14 jaar? Maak eens kennis met de volleybalsport en het verenigingsleven.

Sporthal 'T Maasveld Maasweg 1 Neer
26 - Sep - 2021 - 10:00 - 26 - Sep - 2021 - 15:00

Op zondag 26 september vindt de VC Accretos Volleybaldag plaats in Sporthal ’t Maasveld te Neer. Deze dag is bedoeld om jeugd van 8 tot 14 jaar op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met de volleybalsport en het verenigingsleven.

Vanaf 10 uur wordt gestart en er zullen drie tijdsblokken zijn (10.00 – 11.00 – 12.00) afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Tijdens deze dag zal ook de Nevobo Volleybalbus (https://www.youtube.com/watch?v=b56UPUZ4zQA&feature=emb_title) aanwezig zijn met allemaal leuke volleybal gerelateerde activiteiten.

Al met al een leuke dag om de jeugd in beweging te krijgen.

 (http://www.accretos.nl/actualiteiten/kom-jij-naar-de-volleybaldag).

 

De volleybaldag wordt georganiseerd voor jeugd van 8 tot 14 jaar, maar uiteraard is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Heb je vragen over volleybal, over Accretos of ben je gewoon nieuwsgierig? Loop gerust binnen!

Voor alle ouders en verzorgers die hun kids willen aanmoedigen zal er gezorgd worden voor een kopje koffie of thee. In ’t Maasveld is genoeg plek voor iedereen.

Enthousiast geworden? Via deze link kun je je aanmelden: www.accretos.nl/volleybaldag

Ben je al een volleyballer? Nodig dan iedereen uit die je kent om te laten zien hoe leuk volleybal is en komen samen gezellig deze dag beleven!

Dus in het kort
Wat?               Accretos Volleybaldag
Voor wie?        Jeugd van 8 tot 18 jaar
Wanneer?       Zondag 26 september 2021
Hoe laat?         Vanaf 10.00 uur
Waar?             Sporthal ’t Maasveld (Maasweg 1, Neer)
Aanmelden?    www.accretos.nl/volleybaldag