Nederweert: Wil je zelf leren omgaan met de computer? Volg de gratis cursus Klik&Tik

Kapelaniestraat 8, 6031 BX Nederweert.

Zou je ook wel willen dat je wat beter met de computer kunt omgaan? Vind je het lastig om internet te gebruiken? Steeds meer informatie van bedrijven en instanties is alleen via internet bereikbaar. Het is lastig om zorgtoeslag of huursubsidie aan te vragen als je weinig ervaring hebt met internet.

Leer zelf de computer te gebruiken. Meld je aan voor de gratis cursus Klik & Tik in de bibliotheek Nederweert. De cursus is overdag op dinsdag én woensdag van 10 tot 11.30 uur. Loop eens binnen.

Je vindt de bibliotheek aan de Kapelaniestraat 8, 6031 BX Nederweert.

Als je weinig tot geen ervaring hebt met de computer dan blijf je het liefst uit de buurt van de computer. Misschien denk je “Dat is niks voor mij” of je bent bang dat je iets kapot maakt. En dat terwijl steeds meer informatie alleen nog digitaal te krijgen is. Voordeling tweedehands kopen via Marktplaats, een vakantie boeken, een uitkering aanvragen via de UWV. Steeds meer gaat via de computer.

Met de cursus Klik&Tik leer je typen, e-mailen en internetten. Bij Klik&Tik werk je met een ervaren vrijwilliger die je begeleidt in jouw eigen tempo.  Via een oefenprogramma leer je hoe de computer en internet werkt.

Klik&Tik is bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de computer. 

Bij Bibliocenter kun je op cursus in Weert, Nederweert, Heel en Heythuysen. Zonder kosten.