Opening nieuwe WeertFM-studio

Weert

Zaterdag 18 januari 2020 is de nieuwe radiostudio van WeertFM officieel in gebruik genomen. Wethouder Tessa Geelen van de gemeente Weert opende de studio met het instarten van haar favoriete nummer ‘Rollercoaster’ van Danny Vera.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het verbouwen van radiostudio 1. Het interieur van de studio heeft een opknapbeurt en past nu bij de nieuwe frisse huisstijl. Door het moderniseren van de apparatuur is WeertFM klaar voor de toekomst. Er is gekozen voor een indeling waardoor de ruimte multifunctioneel te gebruiken is.

De wethouder lokale media Tessa Geelen: “het is mooi om te zien hoe hard er door vrijwilligers dagelijks wordt gewerkt aan een mooi stukje lokale radio en tv”.In de nieuwe studio start WeertFM direct met een nieuwe editie van WeertFM Talent.

Hierin gaat WeertFM op zoek naar nieuw DJ-Talent.

De zoektocht naar nieuw radiotalent begint met een eenvoudige auditie. Meer informatie is te vinden op WeertFM.nl/talent.

Het televisiekanaal van WeertFM vindt u op kanaal 40 (Ziggo) en op 1417 (KPN) en 2064 (overige  aanbieders). De uitzending is ook te bekijken via weertfm.nl en facebook.com/weertfm. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.