20 jan 2021

SV Heythuysen en Leudal Leeft starten zoektocht naar vrijwilligers voor G-afdeling

Heythuysen / Leudal

SV Heythuysen en de verenigingsondersteuners van Leudal Leeft gaan gezamenlijk aan de slag om meer vrijwilligers voor de G-afdeling te werven en daarmee de toekomst van het G-voetbal in Heythuysen veilig te stellen.

 

SV Heythuysen luidt de noodklok

De toekomst van het G-voetbal in Heythuysen is in gevaar als er niet op korte termijn trainers, leiders, scheidsrechters en één coördinator worden gevonden voor de G-afdeling van SV Heythuysen. Enkele zeer betrokken vrijwilligers, waaronder Frits Colbers en Wim Reijnen, van SV Heythuysen luidden daarom afgelopen juli de noodklok. 

Niet meer weten waar vrijwilligers te zoeken

“Het is zeer lastig om bekwame trainers en leiders te vinden die affiniteit hebben met de doelgroep”, aldus een van de vrijwilligers van de G-afdeling van SV Heythuysen. De vereniging heeft al van alles geprobeerd om nieuwe vrijwilligers te vinden voor de G-afdeling, maar helaas tot nu toe nog zonder succes. Maar opgeven willen ze niet, het G-voetbal moet blijven bestaan!

Verenigingsondersteuners bieden helpende hand

De verenigingsondersteuners van Leudal Leeft ondersteunen SV Heythuysen in hun zoektocht naar vrijwilligers. “We zijn samen met de club gaan kijken naar de functies en de energie van de G-afdeling. Wat zoeken wij in onze vrijwilligers en hoeveel uur moet iemand beschikbaar zijn. Vanuit  daar zijn we gestart met een brede zoektocht naar enthousiaste vrijwilligers’’, aldus verenigingsondersteuner Ken.

Interesse gewekt?

Neem dan een kijkje in de brochure van SV Heythuysen of bekijk op de website www.leudalleeft.nl alle vacatures. Heb je nog vragen of heb je interesse? Neem dan contact op met Wim Reijnen via 06-48211077 of mail naar info@svheythuysen.nl.