’t Maasveld, de nieuwe naam voor Park Leudal Oost

Maasweg Neer

Afgelopen zondag 10 juni was het zover: de onthulling van de nieuwe naam voor Park Leudal-Oost. Park Leudal-Oost is een bekend burgerinitiatief in Leudal dat zich al enkele jaren inzet voor de komst van een multifunctioneel park in Neer waar sport, bewegen, zorg, onderwijs en cultuur samenkomen.

De naam Park Leudal-Oost is in het beginstadium aangenomen als werknaam. Vanaf nu is dat ’t Maasveld.

Patrick Geraedts, voorzitter Park Leudal-Oost: “We gaan nu, mede met het positieve raadsbesluit in december, een nieuwe, frisse fase in: van concept naar realisatie. Dat waar we écht voor staan, dragen we met deze verfijnde identiteit qua naam en huisstijl uit naar de buitenwereld.“


 

‘’t Beste idee van Neer’

Voorafgaand aan het onthullingsmoment van de nieuwe naam, sprak ook wethouder Robert Martens , gemeente Leudal, de aanwezigen toe. “Wat zou die nieuwe naam kunnen zijn? 1. ‘t Beste idee van Neer. 2. ‘Dat lukt toch nooit’ en 3. ‘Duurt even, dan heb je ook wat.’ ‘Samen zijn we sterk’, dat hebben Neer en omgeving laten zien.

En daarbij benut ik ook graag de quote van Henry Ford die het initiatief ook gebruikt: ‘Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes.’ Door samen te werken gaat dit initiatief er komen.“

www.hetmaasveld.nl
Onder het oog van ruim zestig aanwezigen onthulden Patrick Geraedts (rechts op foto) en wethouder Martens (links) aansluitend de nieuwe naam: ’t Maasveld.

Hierna volgde een toelichting op de keuze en betekenis van de naam én de huisstijl en natuurlijk een gezamenlijk toostmoment. Voor deze toelichting en meer informatie verwijzen we u graag naar de nieuwe website: www.hetmaasveld.nl.

Er zijn al vele positieve geluiden en reacties ontvangen op de nieuwe naam ’t Maasveld en bijbehorende frisse huisstijl. De initiatiefnemers gaan met veel nieuwe energie op naar de volgende fase van ’t Maasveld.