Ticketverkoop gestart voor Jubileumconcert Fanfare Concordia Leveroy met philharmonie Zuid nederland

H. Barbarakerk Leveroy
29 - Jun - 2019 - 19:30 - 29 - Jun - 2019 - 22:15

Fanfare Concordia Leveroy bestaat dit jaar 90 jaar. En als hoogtepunt in dit jubileumjaar heeft de fanfare het professionele symfonieorkest philharmonie zuidnederland naar Leveroy weten te halen.

Samen zullen ze op zaterdag 29  juni in de H. Barbarakerk in Leveroy een concert verzorgen, waarbij jeugdfanfare Forever Young en jeugdslagwerkgroep de Beat Boys het voorprogramma verzorgen.

De ticketverkoop is nu gestart en kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Nederweert, Primera in Heythuysen, Bakkerij Küster, café Oad Leivere en café-zaal Wetemans in Leveroy. 

Ook via de website www.fanfareconcordialeveroy.nl zijn kaarten te bestellen. De kaarten kosten €17,50 voor volwassen en €7,50 voor kinderen tot 12 jaar. De entree is inclusief 1 consumptiebon voor een (pauze)consumptie bij café Oad Leivere of café-zaal Wetemans.

“Het is uniek te noemen dat een professioneel symfonieorkest komt optreden in Leveroy”,

zegt voorzitter Erwin Pellemans, “ik kan me in elk geval niet herinneren dat het ooit eerder is gebeurd. Normaal gesproken speelt het orkest alleen in de grote theaters en muziekgebouwen.”

Bijzonder aan het concert is dat trompettist Ramon Wolkenfelt a philharmonie zuidnederland, samen met Stefan Arits op euphonium, zal soleren bij fanfare. Ze spelen Ascension van de jonge Britse componist Tom Davoren. Daarnaast zal Concordia’s eigen dirigent Jan Kitzen ook een werk van philharmonie zuidnederland dirigeren. Kortom, een onvergetelijk concert en een unieke kans om philharmonie zuidnederland van dichtbij mee te maken!

Het programma voor zaterdag 29 juni ziet er als volgt uit:

19.00 uur kerk open (vrije plaatskeuze)

19.30 uur voorprogramma met jeugdfanfare Forever Young en jeugdslagwerkgroep Beat Boys

20.00 uur Fanfare Concordia

20.45 uur pauze (bij café-zaal Wetemans en café Oad Leivere)

21.15 uur philharmonie zuidnederland

22.15 uur einde