Workshop bijblijven met Facebook

Wilhelminasingel 250 Weert
13 - Nov - 2019 - 13:30 - 13 - Nov - 2019 - 15:30

Er is nog steeds veel te doen op Facebook. Facebook is met meer dan een miljard leden nog steeds ontzettend populair.

ijkt het je leuk om zelf ook kennis te maken met Facebook en alsnog de stap te zetten om er mee te beginnen? Kom dan naar de praktische workshop ‘bijblijven met Facebook’ op 13 november van 13.30 tot 15.30 uur bij Bibliocenter Weert. De kosten zijn voor leden van Bibliocenter en seniorweb-leden 10 euro en voor niet leden 15 euro. Meer info en aanmelden via www.bibliocenter.nl/agenda.

 

In Nederland zijn er 9,6 miljoen gebruikers waarvan 7 miljoen dagelijks inloggen. Dan moet het wel erg leuk zijn! Het is een gratis, online sociaal netwerk waar gebruikers in contact komen met hun ‘vrienden’ en bekenden door berichtjes, foto’s en filmpjes te plaatsen en te delen.

In deze workshop leer je onder andere hoe je een eigen pagina aanmaakt op Facebook. Hoe je vrienden en familieleden kunt vinden en toevoegen aan je netwerk. Je leert berichtjes en foto’s te plaatsen en te delen met vrienden én leggen we uit welke privacy instellingen je kunt aanbrengen. Je maakt gebruik van een computer van de bibliotheek of neem een eigen laptop of tablet mee.


Week van de Mediawijsheid

De workshop bijblijven met Facebook wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Mediawijsheid van 8 tot en met 15 november 2019. De digitalisering vraagt om kennis, maar biedt ook kansen om nog beter in contact te staan met familie vrienden en bekenden. Bibliocenter is hét kennis- en informatiecentrum. Behalve boeken, kranten en tijdschriften, spelen digitale media hierin een grote rol. Media zijn overal en hun impact is groot. Mediacoaches van Bibliocenter geven regelmatig cursussen en workshops op het gebied van mediawijsheid.