21 okt 2022Overheid

Gemeentelijk nieuws uit de Gemeente Leudal

Leudalplein 1 Heythuysen

In de gemeente Leudal moet iedereen kunnen meedoen. En meedoen, begint bij goede informatievoorziening. We weten dat een grote groep inwoners veel waarde hecht aan print media. Daarom zetten we naast de doorontwikkeling op digitale informatievoorziening ook in op geprinte informatievoorziening.

Hierdoor is informatie ook beschikbaar voor inwoners die digitaal minder vaardig zijn of die het gewoon prettige vinden om van papier te lezen met een kop koffie op de bank. Voor u ligt de eerste uitgave van de vernieuwde gemeentepagina.

U vindt o.a. de maandelijks informatie, officiële bekendmakingen en nieuwsberichten in HALLO Magazine en op HALLO Magazine Online.nl

Daarmee staat de gemeentelijke berichtgeving tussen onder andere het verenigingsnieuws, lokale activiteiten en evenementen. Kortom: midden in de samenleving.

De rubriek ‘In en oet ’t durp’. Wat daarin staat, leest u elke maand op deze pagina’s.


HALLO Magazine wordt huis-aan-huis verspreid, maar is tevens op een aantal openbare locaties af te halen zoals gemeenschapshuizen, bibliotheken en het gemeentehuis. Daarmee is gemeentelijke berichtgeving altijd vertrouwd dichtbij.