Saame, voor alle Nederweerter inwoners

Stichting Gemeenschapshuis "De Pinnenhof" Kapelaniestraat 4, 6031 BX Nederweert
31 - Jan - 2023 - 13:00 - 31 - Jan - 2023 - 17:00

We willen u graag kennis laten maken met een nieuw initiatief waarin 10 samenwerkende partners samenkomen. Dit onder het dak van het gemeenschapshuis De Pinnenhof. Samen staan wij klaar voor u als inwoner van Nederweert en al uw ondersteuningsvragen. 

Heeft u ook een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom op dinsdag 31 januari gezellig langs voor een kopje koffie, een stukje vlaai en een praatje in De Pinnenhof. Een mooie gelegenheid om het te hebben over al het goede dat ons initiatief te bieden heeft en elkaar te leren kennen. Ook onthullen we deze middag de naam van ons samenwerkingsverband. Wandel op de informatiemarkt langs nog meer mooie Nederweertse initiatieven en ontdek het brede aanbod in eigen dorp.

Wees welkom!

Trommel uw buren, vrienden, familieleden en andere bewoners op en kom die dag tussen 13.00 en 17.00 uur langs. U hoeft uzelf niet aan te melden, dus loop gerust binnen.

Wanneer: 31 januari, 13.00 tot 17.00 uur
Waar: De Pinnenhof in Nederweert, Kapelaniestraat 4       

Meer informatie:Voor meer informatie kunt u bellen met Sanny Stauder: 06 - 10 02 66 17.

De samenwerkende partners zijn Punt Welzijn, Woonik, Land van Horne, De Zorggroep, MET ggz, Vincent van Gogh, Bibliocenter, PSW, Algemeen Maatschappelijk Werk en de gemeente Nederweert.

Met een beetje durf kunnen we soms nét dat beetje meer bereiken. Onder de vlag ‘Nederweert Durft’ pakken we elkaar bij de hand en zetten we samen stappen om het verschil te maken voor anderen. Durf buiten je comfortzone te gaan. Durf de samenwerking met anderen op te zoeken. Durf breder te kijken dan je gewend bent.

Durf te redeneren vanuit gezamenlijk belang. Ook met het nieuwe initiatief waarmee u 31 januari gaat kennismaken, laten we zien dat Nederweert durft.

Partners kijken in hun aanpak met een bredere blik dan alleen vanuit hun eigen expertise, wat ten goede komt aan de ondersteuning van inwoners; contact en ondersteuning in eigen omgeving, er zijn voor elkaar en er samen voor zorgen dat iedereen zo lang en zo fijn mogelijk in de thuisomgeving kan leven en wonen.