4 mei 2020

De Heemkunde Hunsel...ook lid worden?

Hunsel / Leudal

Word lid van Heemkunde Vereniging Hunsel en blijf op deze manier betrokken bij de activiteiten die de Heemkunde Vereniging van de voormalige gemeente Hunsel (Hunsel, Ell, Neeritter, Ittervoort en Haler) in de toekomst wil gaan uitvoeren. Ook profiteert u dan van de voordelen.

De Heemkundevereniging Hunsel (HVH) is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) welke ten doel heeft het behoud, het herstel en de bescherming van heemkundige, kultuur-historische, landschappelijke en natuurwetenschappelijke waarden van de voormalige gemeente Hunsel 

Maar u wilt natuurlijk weten welke voordelen dit oplevert.

Alle voordelen voor u op een rijtje:

- U wordt digitaal op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Heemkundevereniging;
- Uw lidmaatschapsgeld wordt gebruikt voor heemkundige activiteiten; b.v. organiseren wandeltocht,               excursie, openstelling archief Heemkamer in Neeritter, faciliteren werkgroepen.
- U kunt alle activiteiten die aangeboden worden door de Heemkunde vereniging Hunsel bezoeken;
- U ontvangt het verenigingsblad d’n Oetbinjel.

Bovendien kunnen we met uw lidmaatschap de website blijven uitbreiden en onderhouden!

Kortom, genoeg voordelen om lid te worden van "Heemkunde Vereniging Hunsel”
Uw interesse is gewekt?

Meld je nu aan als lid van Heemkunde Vereniging Hunsel en ontvang  GRATIS het boek ‘Lancaster  ME 858”  t.w. van € 27,50.

Dit boek telt meer dan 300 pagina's en 500 foto's, documenten en tekeningen.

Daarin vindt u uitvoerige en niet eerder gepubliceerde informatie over deze bommenwerper en zijn bemanningsleden. Zoals thuisbasis Waterbeach, gemaakte vluchten en aanvalsdoelen, de impact van de crash op de bevolking en het oprichten van een monument. Dit laatste als eerbetoon aan de zeven bemanningsleden. Zij kwamen allen bij de crash om het leven en liggen begraven in de schaduw van de, weer opgebouwde, toren van de St.-Jacobuskerk in Hunsel.

 

Word nu lid en ontvang gratis boek!  OP=OP


Hoe kunt u lid worden?

U kunt lid worden door een e-mail te sturen naar info@hvhunsel.nl en door overmaking van € 20,00 op RABO IBANrekening NL 30 RABO 0135920183  o.v.v. uw naam, adres en de omschrijving "nieuw lid HvH”.


Heeft u verder nog vragen? mail dan naar info@hvhunsel.nl