Boerenbruiloft in Ell

BMV Elllenhof

De Seniorenvereniging Ell bestaat dit jaar zestig jaar. Er worden in dat kader tal van jubileum activiteiten georganiseerd. Na een afwezigheid van een kleine twintig jaar zal er op zaterdag 2 maart weer een boerenbruiloft in samenwerking met Carnavalsvereniging de Moerebuuk worden georganiseerd.

Op deze boerenbruiloft zal een boerenkoppel elkaar in het onecht het jawoord geven. Wie het bruidspaar en het gevolg zijn, blijft een mysterie tot carnavalszaterdag. Zij zijn in het diepste geheim uitgekozen.

Deze bruiloft is natuurlijk geheel volgens de ouderwetse traditie echter met vernieuwende elementen.

We weten dat het om een man en een vrouw gaat, maar of dat zij in het dagelijks leven ook een paar zijn, weten we ook niet. Zij worden in ieder geval dan in de onecht verbonden. Er komt nog een huis aan huis flyer voor alle dorpsbewoners en daarin staat wie het bruidspaar is. 

Boeren, Burgers en Buitenlui zijn allemaal welkom vanaf 16.00 uur in de trouw- en feestlocatie BMV Ellenhof.

Het paar zal vooraf per koets door het dorp rondrijden. Na de huwelijksvoltrekking zal er natuurlijk gefeest gaan worden. De muziek zal verzorgd worden door twee leden van de voormalige Bleu Comets uit Weert, te weten Ad Cardinaal en Fer Hendrikx.

We maken er een waar dansfeest van  en met muziek van de tijd van toen.

Het belooft een spetterend gebeuren te worden met natuurlijk de "Trouweriej" en een gigantisch feest! Alle inwoners van Ell (en ook daarbuiten) zijn van harte welkom, om er een ouderwetse gezellige dag van te maken.